Ahojte,
chcela by som sa spýtať tých, ktorí študujú medicínu, ako ste spokojní?
Oplatí sa pripravovať na/študovať skôr českú alebo slovenskú školu+ ktoré konkrétne?
Závisí to nielen od ,,lepšej'' školy, ale aj od iných vecí. Napríklad vzdialenosť od domova, zahraničie, cudzí jazyk, byť cudzinec a mnohé iné ... medicína je obsahovo rovnaká aj tu aj tam.
@willbebetter vsade maju minimum praxe, takze z toho hladiska to je jedno ( ale uvazovanie je spravne )
inak v cr su podla mna lepsie (aspon praha a brno ) ale vseobecne by som zvazoval aj ine obory ( vacsina bude omnoho lepsich )
Suhlasim s @marcello111 : podstatnejsia je Tvoja inicitiva (v uceni aj ziskavani praxe) ako typ skoly. V obsahu studia a rozsahu praxe velke rozdiely medzi CR a SR nie su. Uz ina je situacia po skole - v praxi. Tam za CR zaostavame coraz viac Kazdopadne drzim palce!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
anyway, v medine sa vobec nevyznam ale asi by som sa orientovala na to kde maju najviac praxe.
inak v cr su podla mna lepsie (aspon praha a brno ) ale vseobecne by som zvazoval aj ine obory ( vacsina bude omnoho lepsich )