Zdravím,
ludia Birdzu!
Mám už dlhšie problém, s ktorým si neviem rady. A kde inde hľadať pomoc ako tu na birdzi aka kapacite na všetko Zajtra je prvý škoský deň, a nastupujem do štvrtého ročníka na gymnáziu. A teda, je čas vybrať si vysokú školu. Ešte
oboje je podla mňa dobrý odbor, pretože to bude potrebné vždy, aj medina aj IT, a pokial viem v škandinávii je to aj dobre finančne ohodnotené, takže podla mňa je na tebe, kam ťa to viac ťahá
Ak ťa baví biola a chémia viac ako informatika tak určite medicína, ale každopádne si myslím, že ak máš možnosť študovať v zahraničí tak to je pecka a nepremrhala by som to
Už len to, že sa zdokonalíš v jazyku je veľké plus, takže na tvojom mieste beriem Dánsko
Obidve su dobre, co sa buducnosti tyka. Podaj si prihlasky na obidve a uvidis, kam ta srdce zavedie Do Danska by to malo byt len podla vysledkov maturit, ak sa nahodou skaredo nemylim, takze tie druhe prijimacky by ti to nemalo casovo ovplyvnit.
Btw len male upozornenie: skolsky system v skandinavii je ako pre debilov Su tam nizke naroky na studentov, u nas je plus, ze sa viac naucis. Na druhej strane u nas neraz byvaju nepochopitelne problemy s pristupom vyucujucich, studijneho oddelenia, dostupnostou vybavenia, priestorov a tak dalej (zalezi od skoly).
Ja by som siel zrejme do zahranicia, hlavne kvoli tej pridanej hodnote ze budes v cudzej krajine - ak sa aj tam da podat prihlaska na medicinu, skus to tiez imho.
Ak máš na IT tak choď do Dánska. Veď vyštudovať tam vystuduješ a ak sa Ti tam nebude páčiť tak sa vrátiš späť, zaplatený budeš aj tu dobre a budeš vedieť aj reč. Nepotrebuješ náhodou na štúdium v Dánsku vedieť po dánsky? Teda kvôli štipendiu.
Tak ti povim, Dansko je uz teraz velky hit vsetci sa tam tlacia jakeby tam parky v chlebe rozdavali. Z uvedenych dovodov je dost mozne ze za spoluziakov budes mat samych slovakov, cechov, madarov a poliakov. Cize kto tam ide s tym aby sa nsucil jazyk- neviem, neviem
A treba si overit aj uroven tej skoly v dansku, ale horsia ako na sr asi nebude, takze nemas co stratit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Už len to, že sa zdokonalíš v jazyku je veľké plus, takže na tvojom mieste beriem Dánsko
Btw len male upozornenie: skolsky system v skandinavii je ako pre debilov Su tam nizke naroky na studentov, u nas je plus, ze sa viac naucis. Na druhej strane u nas neraz byvaju nepochopitelne problemy s pristupom vyucujucich, studijneho oddelenia, dostupnostou vybavenia, priestorov a tak dalej (zalezi od skoly).
Ja by som siel zrejme do zahranicia, hlavne kvoli tej pridanej hodnote ze budes v cudzej krajine - ak sa aj tam da podat prihlaska na medicinu, skus to tiez imho.
A treba si overit aj uroven tej skoly v dansku, ale horsia ako na sr asi nebude, takze nemas co stratit