,,Kamarátka "už rok? chodí na prípravu do KE, je to mega hlava a i tak to nevidia tí profesori ružovo ... či Praha to neviem,ale viem že medina v Česku.
@laurikaa preco by to mala zabalit. Ja som v Prahe a nechodil som na ziadnu pripravu. Dokonca som si to vybral az koncom 3.rocnika tjn. celu strednu som sral na biologiu a chemiu...
Bola som na príjmačkách tento rok a viem, čo to obnáša a nehodlám sa zabaliť to. Chodila som na gympeľ a na doučovania a tento rok si len upevním vedomosti a verím, že sa to podarí. A tvoja kamarátka ma proste smolu, lebo KE je to len o úplatkoch, kto viac dá ten má školu spravenú...a následne to potom vidno akí lekári sú na Slovensku
@dsimab zaujimave... len preto, ze si sa pravdepodobne nedostala do ke, nemusi byt ta skola o uplatkoch... ak na to mas, dostanes sa... ak na to nemas, tak tam proste nebudes.
V kosiciach sa drzia na fakulte za peniaze len zahranicni studenti a mozno par slovakov. Isto ich nieje 199 a 1 sa tam dostal z vlastnej skusenosti
drzim palce nech sa dari. Problem nieje dostat sa, ale udrzat sa (zase vlastna skusenost)
V Cechach to zase nie je take ruzove,dvojemestralna anca,v 1. semestri praporkac a GIT-ko,+biofyz a histla,v pokoji si to prebrat na nejakej dedinskej fakulte napr. v MT za jeden a pol roka bohate staci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
1. a 2. lf
,,Kamarátka "už rok? chodí na prípravu do KE, je to mega hlava a i tak to nevidia tí profesori ružovo ... či Praha to neviem,ale viem že medina v Česku.
@dsimab som na 2lf. ked neco chces tak TS
Bola som na príjmačkách tento rok a viem, čo to obnáša a nehodlám sa zabaliť to. Chodila som na gympeľ a na doučovania a tento rok si len upevním vedomosti a verím, že sa to podarí. A tvoja kamarátka ma proste smolu, lebo KE je to len o úplatkoch, kto viac dá ten má školu spravenú...a následne to potom vidno akí lekári sú na Slovensku
Ona chodí do KE Na prípravu,to o uplatkoch nie je. Čítanie s porozumením GYMPLAČKA
V kosiciach sa drzia na fakulte za peniaze len zahranicni studenti a mozno par slovakov. Isto ich nieje 199 a 1 sa tam dostal z vlastnej skusenosti
drzim palce nech sa dari. Problem nieje dostat sa, ale udrzat sa (zase vlastna skusenost)