Zdravím,
1. Ako dlho ste sa pripravovali na prijímačky na medicínu?
2. Ktorá VŠ je na SR najlepšie ohľadom kvality a na ktoré sa dá ľahko prejsť?
3. Chodili ste aj na prípravné kurzy, ktoré organizujú VŠ?
vš na sr naj s ohladom kvality, no na výber máš až 3
a navyše každý je individual kamarátka sa učila celý rok, zaplatila dajaké veľké love za kurzy, mala samé jednotky a no ... bum nezobrali ju
a druhá kamarátka sa učila dva týždne pred príjimačkami, žiadny kurz nemala a je tam
Najlepšia medina je v Martine, Košice sú na tom podobne a trocha zaostáva štatisticky Bratislava. Ja som sa učil od februára tak že raz za čas som to pozrel ( niekedy 3 tyzdne som do toho nekukol) Poriadne som sa zacal ucit po maturach => tak 6 hodin denne. Nechodil som na doučka a voilá dostal som sa. Pritom nie som žiadny jednotkár na znamky som sral v maturitnom lebo itak mi to bolo prd platné. A co sa tyka pripravy,nebud naivny ako ja a neuc sa z knihy teoriu a somariny. Radsej sa bifli len len a len otazky a odpovede. Na nicom inom nezalezi len na spravne zakruzkovanej odpovedi ja teraz lutujem ze som sa ucil viac teoriu ako robil otazky keby ze mas nejake otazky ohladom prijmacok alebo pripravy na prijmacky napis ... helfnem rad ( LF UPJS )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
a navyše každý je individual kamarátka sa učila celý rok, zaplatila dajaké veľké love za kurzy, mala samé jednotky a no ... bum nezobrali ju
a druhá kamarátka sa učila dva týždne pred príjimačkami, žiadny kurz nemala a je tam