@missskaaa ak chces ist na UPJS tak tam su podklady 1500 otazok z bioly a 1500 otazok z chemie...samotne prijimacky prebiehaju tak ze vsetci pisete test v aule... maximum je 800 bodov no ked spravis nad 700 tak si urcite prijata...
na karlovku mas pisomnu cast(vyber odpovedi a potom normalne pisanie odpovedi) z bioly, chemie,fyziky a ked tam postupis ides do ustneho kola... na ine skoly neviem
@missskaaa ak chces ist na medicinu a spravit ju bez problemov tak chod do martina ale tam maju tazke prijimacky ak ju chces spravit a aj sa trochu potrapit tak chod do blavy a ak ju nechces spravit tak chod do KE ja som uz druhak uz ma caka len patola a som skoro za vodou ale je to brutalne tazke...
@aguri500 za čo všetko vlastne dávajú tie body? čosi kdesi som počula, že máš nejaké aj za typ školy, napr. ja konkrétne bilingválne gymo... či to je zas blbosť nejaká?
a keby som chcela ísť do MT, z čoho sa vlastne treba učiť, keď tam žiadne podklady ani nič nie je?
@aguri500 v KE sa ziadne body za strednu skolu nedavaju tam musis spravit prijimacky a a na toto sa ohlad neberie...alebo musis mat ciste jednotky na vysvedckach a tak ta beru bez prijimaciek... ak chces ist do MT tak sa uc z podkladov co su na prijimacky do KE je to to iste ale tam beru menej studentov ale 80% ich skolu dokonci zatial co v KE je to tak 35 - 40%...
v KE sa ziadne body za strednu skolu nedavaju tam musis spravit prijimacky a a na toto sa ohlad neberie...alebo musis mat ciste jednotky na vysvedckach a tak ta beru bez prijimaciek... ak chces ist do MT tak sa uc z podkladov co su na prijimacky do KE je to to iste ale tam beru menej studentov ale 80% ich skolu dokonci zatial co v KE je to tak 35 - 40%...
Na Slovensku robíš skúšky z chémie a bioly a máš tri možnosti: KE, BA, MT..do KE a do BA sú otázky dokopy 3000 (chemia a biola) do Martina otázky nie su, ale tak polovica ľudí chodí na doučovania, alebo drtia tie staré komunisticke knihy z chemie plus doplnky, ktoré sa fakt hodia a knihy- stredoškolska biola hlavne 5 a 6 to je tuším človek a genetika...oproti česku máme na skúsky oveľa menej času no ak si naučena tak ti to vlastne ide rychlo napr v martine máš na 160 (80 bio a 80 chem)otazok na 135 minut..v Brne mas 40 chem 40 bio 40 fyz a medzi tym 20 minutove prestavky a na jeden ten 40 bodovy test mas viac ako hodinu...v BA si už tiež presne nepamatam, ale dalo sa to stíhať...ak ťa niečo napadne daj v TS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a keby som chcela ísť do MT, z čoho sa vlastne treba učiť, keď tam žiadne podklady ani nič nie je?
v KE sa ziadne body za strednu skolu nedavaju tam musis spravit prijimacky a a na toto sa ohlad neberie...alebo musis mat ciste jednotky na vysvedckach a tak ta beru bez prijimaciek... ak chces ist do MT tak sa uc z podkladov co su na prijimacky do KE je to to iste ale tam beru menej studentov ale 80% ich skolu dokonci zatial co v KE je to tak 35 - 40%...
co som pozeral ako by ma vyslo studium v edmontone tak na semester to vychadzalo na cca 25tis eur...