Čo viem ja, tak v náročnosti štúdia rozdiel nie je, ale skôr v nátlaku a samotných požiadavkách profesorov k študentom. A tuším aj tam platí, že na 1.lf príjmu viac študentov a potom musia dosť redukovať, v skratke- je "ľahšie"sa dostať ako sa udržať. 2.lf berie menej ľudí, je ťažsie sa dostať, ale nevypadáva až toľko študentov. A kedysi boli rozdielné aj v zameraní, dnes je to už jedno.
Ahoj. Teraz nastupujem do prvého ročníku na 2LF, tak o pár mesiacov Ti dúfam budem vedieť povedať viac
Ale ako spomína @mickeymouse010 , na 1LF sú ľahšie prijímačky, do prváku naberú veľa ľudí a potom robia sito. 2LF ho má už na prijímačkách... Teda aspoň tak som počula
@hokejisto V prvom rade 3. LF ma ine vyucbove plany ako standardne LF. Nic v zlom, ale ludia z trojky chodili vyskereni ked nam bolo z toho vsetkeho na grc Na dvojke mam nejake byvale spoluziacky a musim povedat, ze aspon prvy semester sa mi zdalo, ze maju to ovela volnejsie ako my. A 1.LF tam je to boj aspon co som pocul. Ale zas ked vychodis jednotku si frajer.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ale ako spomína @mickeymouse010 , na 1LF sú ľahšie prijímačky, do prváku naberú veľa ľudí a potom robia sito. 2LF ho má už na prijímačkách... Teda aspoň tak som počula