caute, ja len tak strucne v skratke prosiim vas ak je tu niekto, co ide studovat od septembra do martina alebo teda tam studuje, ze teda ci nema nejake tipy a triky . . ja neviem, co sa tyka intrakov, ktory je lepsi alebo co ocakavat, ci sa to uceni
medický internát u nás pred rokom (či dvoma? ) prerobili nanovo, takže vyzerá super...a ako tak premýšľam, okrem privátov a ostatného ubytovania ani iný vysokoškolský intrák nemáme...tak neviem, či sa dá ktovieako vyberať ale očakávaj, že to bude 20x lepšie, ako keby si tam študoval pred povedzme 5 rokmi
dakujeem . .ved v pohodke . .jaaj tak moze byt, ze je iba jeden, ja neviem, len sa mi zdalo, ze sme tam mali napisane,ze su dva, ze jeden na novomeskeho alebo neico take .. a druhy hviezdoslavova ? . . neviem
@danipo to si asi ani nevyberies, oni ti pridelia. mna sa nikto nepytal vacsinou zahranicni ak byvaju vobec na intaku,tak na tom dolnom-rozumej hviezdoslavova...rozdiel medzi nimi je ,ze na dolnom mas kupelnu a kuchynsky minikutik vramci izby (cize ste na nu 2-3),kdezto na hornom je kuchyna (ak sa ten sporak a vodovod tak da nazvat ) iba na chodbe a o kupelnu a wc sa delis s 10 ludmi na bunke (pozostava z 2xtrojpostelova a 2xdvojpostelova)- ak mozem odporucit,daj si trojpostelovu ,je omnoho vacsia. zije sa tam fajn, tu kuchynu ti ani nebude treba, dobre varia, obedy stihat budes a ucenie tiez
@4 . .ved co tak zhurta ? . .sak sto ludi sto chuti, sto ludi sto nazorov, vsetci su rozni a myslim, ze je otazka ucenia urcite individualna, tak preto sa pytam na konkretne nazory
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov