Čaute!
Potrebovala by som zistiť rozdiely 1.-3. lekarska fakulta Karlovka..
Na ktorú sa je ľahšie dostať, ktorá je lepšia a pod.
veľmi mi pomôžete.
diky dikyy.
ta 1.lf najlahsie sa dostat, najviac vyhadzuju.
2,3. je dost tazke sa dostat, mozno na druhu beru % kus menej z uchadzacov ale asi tam zasadny rozdiel nebude, na 3lf som nerobil prijmacky tak nvm.
A lepsia tak podla nejakych ratingov vraj 2,3lf, furt ina.
na 2lf su na prijimackach aj pohovory, takze sa to dost vyselektuje koho prijmu, na 1lf beru najviac a staci sa naucit testovnice a o 3lf toho vela neviem, kedze nemam nikoho kto by tam chodil, ale vraj ta 2lf je najlepsia
ja som na medine v Hradci, tak si ju aspon vychvalim sam, lebo je tu super a kazdy sa chysta iba do Prahy
@domi18domi96 tak Hradec je mensie, velmi pekne studentske mesto, kde je skoro kazdy medik, zubar alebo farmaceut, lebo Karlovka tu ma tieto fakulty
skola je velmi fajn, v rocniku nas je okolo 160 takze je to v pohode, prijimacky su trocha narocnejsie ale ked sa na ne clovek dobre pripravi tak sa daju zvladnut, prijimacky su z bioly, chemie, somatologie a fyziky, pisu sa teda 4 testy, kde kazdy ma 20 otazok
najtazsia bola fyzika, same priklady, ja osobne som niektore ani neratal lebo som nemal ani paru ono ide o to, ze nie je dobre na tychto prijimackach tipovat pretoze za zlu odpoved sa strhava 0,25 bodu, takze lepsie to je nechat tak
aby si sa dostala na medinu tak ti treba asi okolo 30 bodov a na zubara 43 bodov, co sa zda sice z 80 malo ale je to fakt narocne ziskat
co sa tyka somatologie tak ja som sa ucil z doporucenej literatury od Dyjevskeho, lebo na prijimackach je potrebne vediet latinske nazvy
keby si chcela vediet este nieco tak sa kludne pytaj
@montgomery ahoj, chcela by som sa ťa opýtať pár otázok, kedže študuješ v Hradci, a ja som už tam prijatá na farmáciu... Máš napísané že si z Ke, tak čo ma najviac zaujíma je spôsob dopravy, ako chodíš na východ? Ako je to s ISICom? neplatí u nás? a aké sú intráky? vdaka
@montgomery Ďakujem ti veľmi pekne!
Ja som z Prešova, a tiež by ma to zaujímalo.
Inak, budúci týždeň mám cestu do Hradca. je v pohode, ak sa tam pôjdem do školy pozrieť?
Je to niekto kto by mi podal aj nejaké info?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
» www.lf3.cuni.cz/cs/uchazec/proc...
skôr som chcela osobný názor nejakého študenta..
2,3. je dost tazke sa dostat, mozno na druhu beru % kus menej z uchadzacov ale asi tam zasadny rozdiel nebude, na 3lf som nerobil prijmacky tak nvm.
A lepsia tak podla nejakych ratingov vraj 2,3lf, furt ina.
vela ludi na zaciatku zoberu, vela vyhodia, presne ako pise bress. system vyuky je trochu skostnately, prve 3 roky su prakticky len teoreticke.
na 2. lf sa robia tusim aj ustne pohovory na prijimackach a je tazsie sa tam dostat.
3. lf neviem ako prijimacky, ale maju uplne odlisny system vyuky zoradeny do tzv. modulov.
v konecnom dosledku je uplne jedno, kde vystudujes, tvoja uspesnost zavisi na samostudiu a zaujme o odbor.
ja som na medine v Hradci, tak si ju aspon vychvalim sam, lebo je tu super a kazdy sa chysta iba do Prahy
ale mna zaujal Hradec. rozmyslam aj o nom, takze ak budes taky super, mozes mi tiez nieco povedat o tej fakulte!
skola je velmi fajn, v rocniku nas je okolo 160 takze je to v pohode, prijimacky su trocha narocnejsie ale ked sa na ne clovek dobre pripravi tak sa daju zvladnut, prijimacky su z bioly, chemie, somatologie a fyziky, pisu sa teda 4 testy, kde kazdy ma 20 otazok
najtazsia bola fyzika, same priklady, ja osobne som niektore ani neratal lebo som nemal ani paru ono ide o to, ze nie je dobre na tychto prijimackach tipovat pretoze za zlu odpoved sa strhava 0,25 bodu, takze lepsie to je nechat tak
aby si sa dostala na medinu tak ti treba asi okolo 30 bodov a na zubara 43 bodov, co sa zda sice z 80 malo ale je to fakt narocne ziskat
co sa tyka somatologie tak ja som sa ucil z doporucenej literatury od Dyjevskeho, lebo na prijimackach je potrebne vediet latinske nazvy
keby si chcela vediet este nieco tak sa kludne pytaj
Ja som z Prešova, a tiež by ma to zaujímalo.
Inak, budúci týždeň mám cestu do Hradca. je v pohode, ak sa tam pôjdem do školy pozrieť?
Je to niekto kto by mi podal aj nejaké info?
bola som a peckaaaaaa!
už sa začínam učiť asi
anooo ja az o rok. budem skusat stastie. tak drz palce!
a vdaka