Okay. Doma veľmi na Vianoce nepečieme, ale tento rok som sa rozhodla, že už niečo teda skúsim.
Ale trochu som sa stratila v receptoch:
•Niektorí ľudia nechávajú medovníčky odstáť po upečení pár dní (musia sa všetky, alebo len nejaké druhy? ).
•Ako to j
Ja som svoje pokusy o pecenie medovnickov vzdala, ludia si na nich isli vylamat zuby :`( ale tvarili sa ze su super (pokrytci!
Minuly rok som vyrobila medovnikovy domcek. Bol krasny, da by sa s nim rozbijat beton, zmakol niekedy na troch kralov. Potom ho pes stiahol aj s obrusom a polku domceka obzral. Salmonelu nemal, len trojdnovu hnacku
ja mám recept na medovníky od @unwritten , je super, spočiatku boli tvrdé ako skala a velmi som vnútorne plakala, že čo som to za ženu, ale tak do týždňa na balkóne zmäkli a boli top, polevu som robila klasicky a tiež bola super.
@demoniqangel aha zabudla som ti povedať, toto sú klasické medovníky, ktoré potreebujú minimálne týždeň aby zmekli my urýchlujeme tento proces tak, že robíme vlastne z toho cesta akoby dva druhy...jedny zdobíme len mandľou (to sú tvar srdiečka) a druhé robíme okrúhle, zlepované a tým že tie zlepované majú v sebe džem, rýchlo nasiaknu a zmäknú
čiže ak dáš do krabice oba druhy do dvoch-troch dní sú mäkké všetky
@matwejo bože...po prvé, nedáva sa to do pohárikov ani fliaš, ale do krabíc
a tento rok robím už asi 6 dávok kokos, chceš ma zabiť? ja do toho robím ešte kopu iných druhov koláčov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a nemusíš sa báť, nebudete mať z toho určite salmonelu
Minuly rok som vyrobila medovnikovy domcek. Bol krasny, da by sa s nim rozbijat beton, zmakol niekedy na troch kralov. Potom ho pes stiahol aj s obrusom a polku domceka obzral. Salmonelu nemal, len trojdnovu hnacku
Upeč ich 23.12.
@purenarcissism
kolko flias, alebo poharikov, alebo striptiz dancov by ma stalo par medovnikov niekedy? ja sa toho nemozem dozrat vzdy a taaaak by som si dal,
čiže ak dáš do krabice oba druhy do dvoch-troch dní sú mäkké všetky
@matwejo bože...po prvé, nedáva sa to do pohárikov ani fliaš, ale do krabíc
a tento rok robím už asi 6 dávok kokos, chceš ma zabiť? ja do toho robím ešte kopu iných druhov koláčov
inak rozdeľuje to kvôli dĺžňom a iným znamienkam tiež som si to všimla
inak striptíz ma nepriťahuje a príde mi smiešny