dnes som zapla telku a išlo tam superstar a bolo tam dievča ktoré malo medzeru medzi zubami ... nikdy som si to na nikom nevšimla ale ju som kvôli tomu znenávidela úplne mi to udieralo do očí
no ja mám 2 maličké medzierky a až nedávno mi to začalo vadiť ale potom ma to prešlo no plánujem si to dať nejako upraviť a asi dať aj vybieliť :p nie že by som mala nejak obvlášť žlté zuby ale chcem ich mať bielšie
@moonbeam ani nie odtial, ja sa kvoli sebe, lebo vela ludi tvrdi inak a ja ked to niekde vidim, neviem, ci sa mi to paci, alebo nie, je to take zvlastne, aj sa mi to nepaci, ale nieco mi nedovoli odtrhnut pohlad od toho
Kedysi som mala, neviem či takú normálnu na ten vek alebo kúsok väčšiu, to už si nepamätám, ale potom som si vybila predný zub a keď mi ho robila, tak mi to nejak zatoto a už ju nemám. A som šťastná ako blcha.
Nehorázne ma irituje keď ju niekto má! A nedokážem pochopiť prečo s tým ľudia niečo nerobia (teda, ak sa s tým niečo robiť dá, samozrejme).
kedze sa mi v celku uspesne zlomil predny zub, tak to vyzera akoby som mala velku medzeru medzi zubami ... ale ked som ho este mala, tak ju nebolo moc vidno
@indiferrentgirl niečo s tým robiť? a načo? mám dokonale rovné zuby, nepotrebujem si dávať strojček kvôli jednej milimetrovej medzere, ktorá pôsobí skôr milo než odpudzujúco, a ešte k tomu riskovať, že si ním tie zuby vykrivím.
to by človek neveril, koľko zášti sa nájde kvôli jednej medzierke
@moonbeam ja telku pozerám fakt že raz za uhorský rok všeobecne tak ako teraz pretože som chorá zapla som ju a bola tam markíza a akurát hovorila niečo tá krivozubá teta povedala som si aká mi je nesympatická prepla som a hotovo len na obhajobu aby tu o mne niekto nemal zlú mienku
@sasi2680 Však z bicykla som spadla, to o tom nevieš!?
@grietusha Zas ako nehovorím o milimetrovej medzere, to mi príde také normálne, navyše keď má niekto rovné zuby, tak ten strojček je aj naozaj zbytočný. Skôr som mala na mysli takú nejakú trojmilimetrovú, ktorá udrie hneď do očí.
taká malá sa dá, niekto to možno aj za príťažlivé považuje. ale keď má niekto celkovo také divné zuby, že má medzi každými 2 medzeru tak to je fakt nepekné
@adrianne no to bolo také.... že ja som si k nej sadla taká nešťastná a ona že čo je... tak som jej povedala, že neznášam moju prednú medzierku a že nech s tým niečo urobí že aj strojček budem nosiť... hocičo.. a tak mi ona povedala že je to zbytočné lebo zuby mám rovné len mám tu malú medzierku.... a tak, sa ma už len spýtala, že či mám čas... že ona mi to urobí... a potom mi to nejakou hmotou vyplnila ... niečo ako plastelína to vyzeralo ... chvíľku trvalo kým odtieň mojej skloviny našla... ale podarilo sa povedala, že to vydrží minimálne 2 roky... a už to mám 5 rokov a vôbec to nie je vidieť že taký tenučký pásik tam mám vyplnený
zuvacka za uchoooom, medzierka medzi zubami... no mam aj ja, nehovorim ze je to sexy, ani ze sa mi paci, ale zvykol som si na nu. Vypocul som si toho na zakladnej az az (prezyvok kadejakych), pretoze neni az taka nenapadna. Aaale tak ja uz taketo jednym uchom dnu druhym von. Nech sa dotycny pozre najskor na seba. Taki ludia, co s tym maju problem su pre mna mamelusi, trtkovia, jebliny a kreteni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
tzv. trollhole
boha co vidite na tom superstar
@wordsarejustdropsofrain čo ideš robiť?
Nehorázne ma irituje keď ju niekto má! A nedokážem pochopiť prečo s tým ľudia niečo nerobia (teda, ak sa s tým niečo robiť dá, samozrejme).
smiley:
to by človek neveril, koľko zášti sa nájde kvôli jednej medzierke
@grietusha Zas ako nehovorím o milimetrovej medzere, to mi príde také normálne, navyše keď má niekto rovné zuby, tak ten strojček je aj naozaj zbytočný. Skôr som mala na mysli takú nejakú trojmilimetrovú, ktorá udrie hneď do očí.
Ale nie zrovna kvôli tým zubom ale nič nekazia
A milujem také typy fifleniek ako je @ridiculousnotion Teraz som si ju všimla a úplne som ju kvôli tomu znenávidela. Čo viac dodať.
ale asi to má výhodu v tom že, nemusíš používať zubnú niť...
k veci,mám medzierku...a zvyklasom si....nie je nejaká ve&ľká...v poho. in m mi je to jedno