Zdravim ludia. Uz v septembri nastupujem do 4. rocnika na gympli a tak by som sa rad uz rozhodol co dalej. Mam 2 adeptov.... medzinarodne vztahy (diplomacia) alebo management lenze si neviem vybrat (viem ze obidve maju zle uplatnenie) tak by ste mi mohli
viem ze obidve maju zle uplatnenie kolko optimizmu ale tak podla mna je to viacmenej jedno, no zalezi aj na akej skole lebo napr. mam dojem ze na EUBE su tie medzinarodne vztahy dost o niecom inom ako napr. v BB, ale tak neviem to presne posudit...
@yolo no hej len k diplomacii sa realne zo studentov medzinarodnych vztahov nedostane ani percento dovolim si tvrdit...pretoze diplomatov netreba stovky kazdy rok a navyse vacsinou to tam ide cez znamosti...
@lenuli suhlasim. Ale je to tak zo vsetkym. Pomaly kazdy chce pracovat v kancelarii a podobne. Vsetci idu na strednu skolu s ekonomickym zameranim a potom si predlzia skolske casy studiom na vysokej. Aj ja som to tak spravil. No po skonceni skoly je plny urad prace studentov.
Velmi malo ludi pracuje vo sfere, ktoru vystudovali.
Potom sa v klude moze stat, ze za pasom pracuje inzinier.
no tak konkretne skoly este nemam... ale JEDNOZNACNE ZIADNA NA SLOVENSKU! ..... u manazmentu mam silneho adepta studium v dansku a medzinarodne vztahy neviem kde by som v zahranici studoval...neviete mi poradit??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Pravdupovediac neviem ci by som to este raz isiel studovat.
Diplomacia je umenie, ktore je, bolo a bude.
Velmi malo ludi pracuje vo sfere, ktoru vystudovali.
Potom sa v klude moze stat, ze za pasom pracuje inzinier.
ked skoncim vysku, tak budem manazovat agenturu pre luxusny eskort v zahranici. Splnim si sen a rodicia budu na mna istotne hrdi, ze
ale nepises skoly, na ake chces ist, co vlastne u mna bolo na 1.mieste v rozhodovani