Ja viem, že podobné otázky tu už boli strašne veľakrát, ale aj tak vás prosím o radu .
Ktorý odbor je podľa vás zaujímavejší/lepší či už z hľadiska štúdia/uplatnenia alebo tak celkovo? Vždy keď si totiž myslím, že už som sa rozhodla tak príde nieč
@kukuricka no mne práveže matika ide dobre a po nemecky C1, takže toho sa nebojím...mňa skôr štve to, že by ma bavila asi viac sociológia, len to uplatnenie nie je bohvieaké
@spomienky7 vieš čo k takým veciam som sa ešte nedostala mne teraz hlavne ide o to zameranie, pretože s tým dosť súvisia maturitné predmety a semináre, ktoré si musíme do konca budúceho týždňa vybrať...ale skôr som vždy chcela robiť niečo v zmysle "pomáhať ľuďom" a popritom "zarábať veľa peňazí"... takže asi tak
tak,pokial chces pomahat ludom ,tak ano sociologia,ale urcite vies,ze skor zarobis,ked MV pojdes.pokial chces ist MV do ba studovat,tak si zvol matiku,anglinu,neminu a nwm co.a aj v bb je, a tam matiku mat nemusis a ked sociologia,tak si zvol napr.dejepis,a nosku
ten argument s pomahanim ludom je bullshit.. SOCIOLOGIA nie je to iste ako SOCIALNY PRACOVNIK.. v tom je teda ale sakramentsky rozdiel a obrovsky rozdiel
sociologia je ...hm no neviem momentalne som negativne naladena , ale neviem ci su medzinarodne vztahy lepsie o tych nic neviem. a maturita na to sa vykasli ja som maturovala z bioly, z dejepisu som toho vela nevedela a aj tak to bolo jedno. aj ked zavisi od toho aku skolu si chces dat, ja som sla na FiFUK a tam to teda fakt bolo jedno
"tam" sa mi paci, lebo uz nie som v BA ale presla som do Brna... ale sociologia ako taka je celkom slusna depresia a to nie len pre mna, proste je nemozne najst si nejaku robotu teraz popri skole napr., co ti co studuju ine odbory casto maju v pohode, a myslim ze lahsie to nebude ani ked tu skolu skoncim... ta tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
tiež som rozmýšľala nad medzinárodnými vzťahmi, ale som megadutá z matiky a nemčinu viem tak na úrovni: Ist hier noch frei?
@lilu ďakujeem, presne niečo také som hľadala
ten argument s pomahanim ludom je bullshit.. SOCIOLOGIA nie je to iste ako SOCIALNY PRACOVNIK.. v tom je teda ale sakramentsky rozdiel a obrovsky rozdiel
sociologia je ...hm no neviem momentalne som negativne naladena , ale neviem ci su medzinarodne vztahy lepsie o tych nic neviem. a maturita na to sa vykasli ja som maturovala z bioly, z dejepisu som toho vela nevedela a aj tak to bolo jedno. aj ked zavisi od toho aku skolu si chces dat, ja som sla na FiFUK a tam to teda fakt bolo jedno
negativne naladena je uz od septembra a povedal by som, ze aj minuly akademicky rok zacala byt! alebo skor