"Mommy, why are you drawing a heart in my cheek?", says a little girl wearing an Asylum Army shirt and bloomers. "Because today is Emilie Autumn´s day", the mother answered. "Who is Emilie Autumn, mommy?", the girls asks again. "Emilie, my dear, is our Head Mistress! Now... where is my corset?"
.....a pripadal by na 22. september
..a inac to nie je z mojej hlavy ale nebolo by odveci ...vlastne bolo ale co uz, ked je uz aj svetovy den cokolady
Medzinárodný deň boja proti rečiam o dôležitosti dialógu, kolektívnom duchu, pokore v každodennom konaní a sebaobetovaní v záujme vzťahov s indivíduami, ku ktorým žiaden vzťah nemáte.
@e keby si poznal osobu všetkému uvedenému sa v tvojej spoločnosti neprestajne venujúcu, tiež by si vyzeral jak modranská keramika na motívy štyridsaťročnej kurvy.
@e ok, N. vraví*: nemusím vedieť lepšie jesť lyžicou, aby som mohla povedať, že tá vaša reaguje s kyslými potravinami za vzniku zlúčenín s negatívnym účinkom na zdravie človeka -,-
*svojho času som videla hodinový dokument o konfuci-..onom, Konfuciových drístoch. Každá druhá veta bola ,,majster povedal". Každá prvá to, čo povedal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Akýkoľvek dátum!
.....a pripadal by na 22. september
..a inac to nie je z mojej hlavy ale nebolo by odveci ...vlastne bolo ale co uz, ked je uz aj svetovy den cokolady
-farbičiek
-otcov
-odpustenia
-zelenej
Medzinárodný deň boja proti rečiam o dôležitosti dialógu, kolektívnom duchu, pokore v každodennom konaní a sebaobetovaní v záujme vzťahov s indivíduami, ku ktorým žiaden vzťah nemáte.
alebo ti fakt vyrobím tie blikátka.
*svojho času som videla hodinový dokument o konfuci-..onom, Konfuciových drístoch. Každá druhá veta bola ,,majster povedal". Každá prvá to, čo povedal.
*headdesk*