Caute. Studujem prvy rok medziodbor aplikovana etika+britske a americke studia. Vec sa ma tak, ze viaceri z nasho odboru nespravili skusky, alebo chcu jednoducho prestupit niekde inde. V odbore by sme potom boli cca 3 ludia. Niektori z nas chcu prejst na
ja by som ostala lebo Americke študia sa mi zdaju perspektivnejsie ako aplikovana etika, to sa neda porovnavat. podla mna. ale je to o tom či ti zalezi len mat nejaky titul v občianskom alebo aj poriadne perspektivne vzdelanie. Tiez sa teraz rozhodujem nad vyberom skoly a da to človeku zabrat. Ja by som asi pokračovala v tom medziodbore.
"the hardest and the best ways are often the same"
Cele to je na PRD. Chcel by som vystudovat radsej ten medziodbor, ale ta ked ma v druhaku, alebo v tretiaku vyhodia tak si tak akurat piskat mozem... Asi sa nakoniec budem musiet nejak rozhodnut podla toho ako spravim teraz skusky z britskej casti, hoc uz jeden predmet prenasam do druhaku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
"the hardest and the best ways are often the same"
@1 beriem v uvahu