Meggings. Chalani a dievčatá počuli ste už o niečom takom? Asi ako vám už došlo sú to legíny pre chalanov. Čo si o tom myslíte? Hodí sa chalanom takéto oblečenie? Áno alebo nie, a ak áno tak či by to bolo fajn alebo len pre väčších makáčov s vyšportovaným
niekto si zjavne neuvedomil, ze fyzicka pritazlivost zien a muzov je trochu ina zalezitost. ze kdezto obtiahnute veci na zene zvyrazuju jej krivky, sexappeal muza je zalozeny na inych veciach a zeny toto absolútne nepritahuje. teda okej fajn mozno su zeny, ktore to priatahuje. tak len poviem, ze po takom cloveku ozaj nebazim.
@11razor11 ako zase da sa rozumiet tomu ze je to asi pohodlnejsie.. ale boze nerobte to
tak zeny podvedome pritahuju muzi, ktori by sa o nich vedeli psotarat: vyssi od nich, sirsie ramena, teda aby ramena boli sirsie ako casti tela pod ramenami (pisem ako retard sorry), napriklad aj strnisko je pomerne pritazlive kvoli tomu, ze cim zdravsi chlap, tym mu rychlejsie rastie brada tym padom ak zena vidi oholeneho chlapa, vzbudi to v nej pocit, ze mozno mu ta brada rychlo nerastie a teda ze nie je uplne zdravy. ale to su len podvedome veci, ktore nie vzdy platia.. mas podobne ako ked muziv viac pritahuju zeny s bujnejsimi a dlhsimi vlasmi pretoze je to znak zdraveho organizmu...
no a potom je to uz dost subjektivne
@ssnehulienka ach jaj ako pekné si to napísala ale moc sa mi to nezdá že širšie ramená a neviem čo viac zarastená brada má nejaký vplyv presne niečo také som ja typ širokoramennejší a aj zarastám celkom slušne hlavne že sa dievčatá lepia na nejakých chudých idiotov štýlu bieber a tý sa určite vedia postarať to mne poser
@11razor11 pozri 14 ročné baby ešte nemaju "zapnute" tie take spusace akoze si idu hladat cloveka co sa o nich postara takze tomu by sa dalo chapat... starsie dievcata uz ale budu chciet aj trosku chlapa. a ono to su vsetko podvedomejsie veci.... tak ako muzov bude vo vseobecnosti viac pritahovat baba, ktora ma vyraznejsi rozdiel ledzi sirkou pasa a bokov pretoze to ukazuje, ze ma dostatocne siroku panvu na to aby mohla vynosit a porodit zdrave dieta a tiez si podla toho vedome frajerku nevyberas
videla som to na fotkach a vyzera to nechutne, hlavne ak ma chalan hrube svalnate nohy, no fuj
ak ma chalan chude tenke nozky, tak obtiahnute gate su v pohode, ale leginy naozaj naozaj nie
@lakero tak tak.. mali by normálne dajake poriadne veci na chlapov vymyslieť a ne takéto sračky.. doraz budú muži po byte pri frajerkách behať vyholený v tangách a ženské zarastené v boxerkach :ble: :ble: :ble:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
preboha, preco.
nie, tento napad sa mi nepaci.
niekto si zjavne neuvedomil, ze fyzicka pritazlivost zien a muzov je trochu ina zalezitost. ze kdezto obtiahnute veci na zene zvyrazuju jej krivky, sexappeal muza je zalozeny na inych veciach a zeny toto absolútne nepritahuje. teda okej fajn mozno su zeny, ktore to priatahuje. tak len poviem, ze po takom cloveku ozaj nebazim.
schopnost vyzerat ako hyperjebnuty kokot nikdy nebola jednoduchsie dosiahnutelna
tak zeny podvedome pritahuju muzi, ktori by sa o nich vedeli psotarat: vyssi od nich, sirsie ramena, teda aby ramena boli sirsie ako casti tela pod ramenami (pisem ako retard sorry), napriklad aj strnisko je pomerne pritazlive kvoli tomu, ze cim zdravsi chlap, tym mu rychlejsie rastie brada tym padom ak zena vidi oholeneho chlapa, vzbudi to v nej pocit, ze mozno mu ta brada rychlo nerastie a teda ze nie je uplne zdravy. ale to su len podvedome veci, ktore nie vzdy platia.. mas podobne ako ked muziv viac pritahuju zeny s bujnejsimi a dlhsimi vlasmi pretoze je to znak zdraveho organizmu...
no a potom je to uz dost subjektivne
Takže ja som za, ale spodné prádlo musí ísť až na vrch
ak ma chalan chude tenke nozky, tak obtiahnute gate su v pohode, ale leginy naozaj naozaj nie
lóóóóóĺ ale tomu tretiemu pristanú
Ale ak sa ti páčia muži a chceš zvýrazniť svoju zadnicu tak určite to bude pre teba to pravé čo si obliecť..
ale hentakym fagalam s vaginami to zjavne nevadi
a inak @18 , proste niekto kto to potrebuje pre lepsi pohyb pri cviceni a podobne, na normalne nosenie je to hroza