Prosím vás čítal niekto knihu Mein Kampf ak áno tak aká bola porípade link na kníhkupectvo v ktorom sa dá kupiť pretože na nete som našiel vela kníh s tým istým názvom ale iným obsahom ?
z mojej skusenosti mozem povedat, ze ak nepoznas celu politicku historiu Europy a hlavne Ruska,tazko to pochopis. Ak sa tym nezaoberas,je to tazke na citanie..
@soly ja som to prečítala na mobile čo som si kúpila od týpka čo študoval dejepis a ostali mu tam texty akože bolo to v pohode, aspoň sa naučíš ako sa robí manipulácia ľudí (pokiaľ to odhalíš a nenecháš sa zmanipulovať )
@soly Ja som to čítal a dočítal, tí čo pisu že ju čitali a nedočítali lebo bola nudná, ti ju NECITALI, len hovoria že hej a akože Hitler bol podla nich debil tak robia zlu reklamu tej knihe, ale neskutočne zaujímavé výroky... Fakt...
Každý zdravý rozum ked dočíta tuto knihu tak zistí že Hitler bol dzravý a len Západ ho očernil a vymyl vám mozgy ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
» www.pantarhei.sk/knihy/odborna-a...
táto by mala byt o tom ako kniha vznikla
a táto by maly byt tie original spisi ?
» www.pantarhei.sk/knihy/odborna-a...
» www.uloz.to/xp6iUb7/adolf-h...
Každý zdravý rozum ked dočíta tuto knihu tak zistí že Hitler bol dzravý a len Západ ho očernil a vymyl vám mozgy ...
a hej, da sa to najst (v slovencine) aj na nete v pdf
(vtipkovať si začal ty..)