Myslím že maestra Meliška netreba predstavovať lebo všetci vieme o koho ide,ja osobne dávam prednost vacsinou trochu inteligentnejsim formam zabavy ale Meliško je výnimka.Aj ked som vsetky jeho nahravky pocul x krat tak stale sa na tom zabavam ako ked som
hm ... mne to pride prilis neinteligentne, nieco ako slovensky "hip hop" myslim ze poznam 1000 krat lepsiu srandu ako pocuvat nejakeho stareho pana nadavat na vsetko a to sa pritom este stale opakuje ... no podla mna nic moc
@Ayreen cudovala by si sa kolkym ludom to vtipne je,mne napr je to smiesne hlavne tym ako sa stale opakuje a dokaze o tom istom trepat nezmysly aj 10 minut
mne prijde ftipná iba tá jeho neuveriteľná kreativita v oblasti vytvárania stále nových nadávok (harfa jedna harfovitá) alebo silno "inteligentných" výrokov typu: "...pôjdem a poviem im, že bez môjho vedomia podpisujete žiacku.." alebo "...išli do tretej triedy a vyšli z piatej..."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
v súvislosti s ním dávam do pozornosti jeden link čo sa ku mne pred pár dňami dostau