Názov diskusie je úplne perfektný no ale pointa Myslíte si že červený melón bez kôstiek je geneticky modifikovaný alebo je to len iná odroda melónu? Keďže niektorí jedinci nemajú za povinné označovať GM plodiny a ja som trošku skeptická, tak toto by ma
este som taky nevidel ale kedze je bez kostok tak urcite neni prirodny.. Preco? ako by sa asi rozmnozoval? zanikol by hned v ten moment co vznikol... ale celkom by ma zauimalo ako sadia taketo melony
ale jasné, že sú aj melóny bez kôstok, nemusia byť hneď GMO...čo máme známych na juhu a pestujú melóny, tak sem tam sa stane, že niektorý kôstky nemá...ale prečo netuším...
@narazuvzdorna - písala si o pomarančoch, ktoré rastú na stromoch. BTW podľa tvojej teórie by sa bez sexu mohli rodiť deti bez pohlavných orgánov. Je to možné ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
je to neskodne.
skorej by som sa bala klonovania...
urcite bude GM..
@murcatko presne ten film mi napadol no čo, aspoň mali tie klony na každý deň iné FILA tenisky
/za logickosť a pravdivosť informácie nenesiem žiadnu zodpovednosť/
ale neviem neviem
@narazuvzdornaa nespomínam si žeby som videla niekedy rásť melón. Ale pochybujem, že rastú na stromoch To by bolo trošku životunebezpečné.