škrečkovia boli (ani jeden už nežije)- čiči 2x (viem také divné dať 2x to isté meno tak isto ako aj to dalšie meno lola 2x a Flopsy-> Ten bol najkrajší a on chudáčik sa zadusil :´(
z terajších žijúcic sú to osmani Kain a Ábel, piekomily - Lojzo, Bonifác, Šeďo, Krpatá a Dvojnožka, škrečok - Bežo, mastomyš - Tinka a ostaní hlodavci mená nemajú, lebo to by som si nezapamätala asi a psy - Princezná, Besina, Vankúš, Korina, Dora, Čert a Danny
a z nežijúcich to boli psy - Bela a Gina a hlodavci - Jerry, Mini, Sára, Pišta, Anežka, Žofka, Malinká, Čerto, Mončo, Crazy, Sisina, Bebina, Belo, Chlpáč, Krpec, Miminka
Babkinho psa som pomenovala Rex. A kamarátových pieskomilov Ježiš a Mária, pretože keď som sa ho spýtala ako sa budú volať, pozrel na mňa, prevrátil očami a povzdychol si "Ježišmária!"
Morčatá sa volali Žmurko a Hrizka, Mačka bola Minika, kocúrov bolo veľa ale napr, Murko, Tomi, Chvostík.....,mŕtvy krab Alica, teraz Nina,pes Happy, a ešte ďalšie morča sa volalo Elka, andulka Džeky...
Prvého psa sme našli na ulici aj s menom: Čuk (ako tá rozprávka, Čuk a Geg, či ako, prežil iba jeden z nich :/) Druhý rafan sa volal Lucky, ale veľmi šťastný nebol, pretože sme ho mali v byte, tak po roku musel odísť, potom sme mali ďalšie králiky: Držku a Baxa a tie nám fungovali pár rokov ako hotová chovná stanica mená všetkých si nepamätám a aj tie, čo si pamätám, boli... prapodivné
Teraz sa s mamou dohadujeme na mene pre čierneho labradora, sučku... Mama chce Nelu, Dianu, alebo také čosi, je však takmer isté, že budeme mať nakoniec Amy... (Nyx, Artemis, Lilly, Abrakadabra, Asphalt aj Debil neprešli :/) A tak, inak sme všetci v poriadku
Pes sa volá Alba, kocúr Fico ( to bola podmienka môjho otčima), korela Ďobka, a ešte máme štyri holuby , pre ktorých mená ešte stále nie sú vybraté, pretože sa neviem nejako dohodnúť ( na tajňáka som dala dvom meno Paša a Ilam )
zo psov co sme mali by som spomenula Egona Artura, Krištofa, a Falka
potom Kravu Helenu, morcata, zajace( Karolina), korytnačky, Ovce Hviezdicka a cierna hlava , keby som to mala vsetko menovat, sme tu do rana no ale este spomeniem Srnku Bambi...
Určite dávam zvieratám nezvyčajné mená: Keď je zajac fľakatý, meno nie je Fliačik, ale Flik. Pes: Nie Filip ale Flipy. Mačka Ivy. Zase mačka, ktorá je strašne divoká je Robinsonka.. Plyšák opica sa volá podľa ocina.. Trochu sa podobáý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
A pes Sára
a pejskovi sme nechali meno, aké mu dali majitelia predtým, keďže už naň reagoval. teda Snoopy.
a z nežijúcich to boli psy - Bela a Gina a hlodavci - Jerry, Mini, Sára, Pišta, Anežka, Žofka, Malinká, Čerto, Mončo, Crazy, Sisina, Bebina, Belo, Chlpáč, Krpec, Miminka
psy u druhej babky - Viky a Belka
a ešte som dávala mená aj zajacom - Blackie, Milky, Roxy, Matilda
Psy sa volali Cindy, Dasenka a Linda
Kon sa vola Come on
A papagaj Dorka
Teraz mám Bruna a Amora
A škrečkovia boli, Fifi, Eva, Miňo a Nero(ak ich nebolo viac.)
zajac Žofia.psy Lara,Johnny,Justin,Denny,Kiara,Miley,Maxo,Dixi
Zajaca volam debil
A pre sliepky nemam špecialne pomenovanie
pes - Lapajko, Buddy, Jessica a jej šteniatka Tami, Sunny (ale reagovala na Šani , Joko a Toby
dred - Jonatan I. potom II. a teraz Jonatan III.
Každý mu dával nejaké. Ale v podstate bol Fredy. A druhý bol Ponožka
No a teraz máme psa Viki
(A raz som chovala chvíľku mravca a volal sa Fu, )
Bony (pes) a teraz plné 3 akvária rybičiek .... ani jedna nemá meno
mačka - čo ma práve napadne napr. Cica, Mica a tak, ale mali sme Ťapi, Kylie,
zajac- ten môj sa volal Kiara
2. Pes: Ronny
Pes o ktorého sme sa prechodne starali bol Bag.
Sučka o ktorú sme sa prechodne starali bola Kerina.
Tri šteniatka čo sme našli v igelitovej taške dostali dočasné mená Tiky, Taky, Tou podľa hry Tic-Tac-Toe.
Papagáj: Nika
Každá mačka u mojej starkej bola Mica
Každý kocúr u mojej starkej bol Muro
Prvého psa sme našli na ulici aj s menom: Čuk (ako tá rozprávka, Čuk a Geg, či ako, prežil iba jeden z nich :/) Druhý rafan sa volal Lucky, ale veľmi šťastný nebol, pretože sme ho mali v byte, tak po roku musel odísť, potom sme mali ďalšie králiky: Držku a Baxa a tie nám fungovali pár rokov ako hotová chovná stanica mená všetkých si nepamätám a aj tie, čo si pamätám, boli... prapodivné
Teraz sa s mamou dohadujeme na mene pre čierneho labradora, sučku... Mama chce Nelu, Dianu, alebo také čosi, je však takmer isté, že budeme mať nakoniec Amy... (Nyx, Artemis, Lilly, Abrakadabra, Asphalt aj Debil neprešli :/) A tak, inak sme všetci v poriadku
potom Kravu Helenu, morcata, zajace( Karolina), korytnačky, Ovce Hviezdicka a cierna hlava , keby som to mala vsetko menovat, sme tu do rana no ale este spomeniem Srnku Bambi...
Mal som aj škrečka a volal sa Bruno.
Mala som aj korytnačku volal sa Miško, žiaľ moja ségra si ho privlastnila