Ja a Kika ked sme boli v Tunise tak sme si od tial doniesli obrovske tavy a oni im hovorili nejak "mouniga" tak odvtedy sa tieto tavy volaju Monika Sa dojdi pozret nekedy
Alebo maminkine auto je Kička
Ked som bol maly som mal takeho medvedika a on mal meno tiez Bruno tusim ale nie som si isty Boze co este take mame? Nic ma uz nenapada
jaj, no ano, aj pocitace u nas maju mena... mame ich celkom dost tak vsetky neviem ale moj sa vola Matterhorn... nazyvame ich s bratom podla pohori a kopcov.... keby niekto nevedel preco im davame mena, tak to kvoli sieti
plyšáka tigra Donnu (áno, časy Beverly Hills, a pritom som ju vôbec nemala rada), plyšáka psa Draga (susedovie pes), plyšáka losa Losa (to je snáď jasné). ale to mám z detstva, inak jedine mixér v práci som začala volať Adonis. mám s ním konflikt, tak nech mu aspoň môžem do očí vynadať. počítač Toshibku, chcela som si nazvať aj mobil, ale k mobilom nemám vzťah tak ho volám mobil alebo telefón.
Mahábhárata a Rámajána je taký nejaký orientálny epos (resp. 2 eposy, teraz si už nespomeniem - hanbím sa )... Ale v tom období čo som dostala tie papuče som to akurát čítala, tak preto
hej, ja davam meno skoro vsetkemu.. . ale asi najlepsie sa uchytilo meno Justina pre dedovu skodovku teraz ju tak vola kazdy.. aj dedo.. nikto nepovie - idem do mesta na aute, ale uz len na justine
Gitara Sonya, kudla po dedkovi sa vola Gill , taky pekny boxer co mam na okrasu sa vola Johny....chcete si potykat s Johnym ? A este som si vseliako nazyval moje casti tela, ale to tu nebudem rozpisovat
moja stonozka jedn ataka plysova este ju kdesi mam,ae teraz uz nvm kde a at sa vola Filipka,a ptm takisto tulen plysovy teda tulenica ta je Laura.. a plysove srdiecko oslovujem stale moja laska jedina...a to je asi tak vsetko..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Alebo maminkine auto je Kička
Ked som bol maly som mal takeho medvedika a on mal meno tiez Bruno tusim ale nie som si isty Boze co este take mame? Nic ma uz nenapada
plyšáci majú mená asi všetci, ale už je to dávno, tak som ich aj pozabúdal, a topánky sú Ľavý a Pravá
No a moje auto sa volá Heňo a notebook Helga.
Ale teraz mi vlastne došlo, že notebook volám odjakživa Hlupák keď mu nadávam... takže aj to je meno
[/img]
no nie original gibson, ale podoba sa, a volam ju čerešnička
Mahábhárata a Rámajána je taký nejaký orientálny epos (resp. 2 eposy, teraz si už nespomeniem - hanbím sa )... Ale v tom období čo som dostala tie papuče som to akurát čítala, tak preto