nakoľko som ten starší súrodenec, tak inak by som sa asi volala tak, ako sa teraz volá brat. A že by som sa kvôli tomu menu na tejto stránke cítila blbo
Ale ak by som sa volala mužskou verziou svojho mena, tak by mi to neprekážalo, aspoň nie teraz, ako mladšej asi hej
ja som mala byť že vraj Tomáš, nakoniec som Nina. či je to lepšie .. hm neviem ani veľmi nie
ale keby som si mohla vybrať tak by som chcela byť Michal a z dievčenských keby som si ja mohla vybrať svoje meno tak som Karin alebo Ivana. (ale mám srdiečko na mieste keďže dcérke som dala meno Karinka )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a celý deň by som sa vyvážal v Range Roveri po meste
kebyže som chlap... neviem asi ako @3
Ale ak by som sa volala mužskou verziou svojho mena, tak by mi to neprekážalo, aspoň nie teraz, ako mladšej asi hej
mohlo byť
hrozné, radšej by som sa volala ehm..Patrik, Lukáš, Kristián..
A neviem, ako by som sa volala.
Kedze som mladsia, ako brat asi ee.
Nemohla by som sa volat Doctor ?
nepáčilo
ale chcela by som sa volať,že Beatus
ale keby som si mohla vybrať tak by som chcela byť Michal a z dievčenských keby som si ja mohla vybrať svoje meno tak som Karin alebo Ivana. (ale mám srdiečko na mieste keďže dcérke som dala meno Karinka )