Neviem nejak mená neriešim ale najmenej pekné pre mňa sú asi také tie typu "Gertrúda" a iné trúdy
A tiež sa mi nepáči meno Beáta keďže asi od 5 do 8 ročníku mňa a spolužiaka stalkovala taka jedna škaredá piča čo ani rozpravať poriadne nevedela a furt kde sme šli šla za nami a na nas kukala a kričala naše priezviská a tak... uplne som ju nemal rád.. doteraz si pamätám jak sme ju prezývali "Betaskurveta"
@nemamcas práve také sa mi páčia, čo foneticky znejú tak odlišnejšie... možno mám nejakú poruchu alebo čo, ale absolútne ma zunovali také tie typické (netýka sa len slovenských). Asi sa sama premenujem
mne sa vobec nepáčia také bežne používané mená, vôbec vôbec. akože niežeby som k nim mala nejaký odpor alebo čo, ale neviem si predstaviť tak niekoho pomenovať
@28 Tiež sa mi páčia mužské mená na M, ale ako si všímam, hrozne veľa ich je Ešte mená na A tiež obľubujem. Viem, je to blbé, ale väčšinou sú to pekné mená.
Zo ženských mien sa mi teraz veľmi páči Emília alebo Amália, ale tiež sa to stále mení.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
Veronika
a z mužských Patrik, Michal
mužské: žiadne
Ema,Melisa,Laura,Nina/vyslov tvrdo>ny/
Lenka,Júlia
a ešte aj Natália! @nats :happy:
Laura,Nina,Nela
Ale za luxusné meno považujem Vincent :3
Gregor Irtiš, Hubert, Móric, Vincent
...
alebo Beňadik .. to je tiež zaujímavé meno
A tiež sa mi nepáči meno Beáta keďže asi od 5 do 8 ročníku mňa a spolužiaka stalkovala taka jedna škaredá piča čo ani rozpravať poriadne nevedela a furt kde sme šli šla za nami a na nas kukala a kričala naše priezviská a tak... uplne som ju nemal rád.. doteraz si pamätám jak sme ju prezývali "Betaskurveta"
zenske : Michaela DOminika
ale skôr by som vedela menovať škaredé
Mužské: Vitalij (áno, je to podľa Klitschka :ehm
Daniela, Simona, Sarah, Natalia
z mužských to moje plus Oliver, Tomáš
laura emma diana
Ženské: Ivana, Sandra a možno ešte Barbara
Tibor, Tadeáš, Tobias
a nad dievčenskými som nejak nikdy nerozmýšľal, ktoré sa mi nejak top páčia
mužské: Oliver, Patrik
Marko, Hubert.. :happy:
Bianka, Nina
Zo ženských mien sa mi teraz veľmi páči Emília alebo Amália, ale tiež sa to stále mení.
takže mám strašný problém s tým, že sa mi takmer nič nepáči
Baby: Sofia, Bibiána, Laura, Lenka, Alžbeta, Natalie
ž: Dušana, Klotylda, Gertrúda a Božidara
Adriána, Justína, Sarah, Anna
inak sofia, filip
Bianka,Lenka(moje vlastne ,Mia
Florián, Timotej, Matej, Benjamín, Dominik, Samuel,
tomas,anton
Monika,Veronika,Sofia,Natália,Alexandra
Sára,Barbora,Simona
Sebastian, Erik, Damián
Diana, Greta