Caute. Sice mam este rok na rozmyslanie kam by som chcel ist na vysku aj ked neviem este ci zmaturujem ale dnes mi kamos ukazal skolu na ktoru chce ist on a uplne ma to oslovilo.Mal som totizto predtym jasne plany ze pojdem na policajnu keby som sa tam do
neviem čis a oplati, zatial odtial nikoho neznam..ale kamos tam chce ist a vraj staci ak zmaturuje z matiky na 3ku a z informatiky tiez a zoberu ho bez prijimaciek..a to by som na 3 zmaturovala aj ja a tiez to neni moja silna stranka.. takze si myslim, ze neni problem..
nejaka moja znama tam chce ist na ekonomiu...vraj su tam lahsie prijimacky. ale ja by som isla radsej na masarycku, myslim si ze nemoze byt extremne tazsia a je to kvalitna skola s dobrou povestou
to je tuším zemědelská univerita....tak nwm, ale šak odbory tam môžu byť dobré, aj na zemědelskej, alebo ked stete SPU v nitre je aj ekonomicka fakulta......a kedže je to ešte aj v česku tak tomože byt OK
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
hlavne ak ta buduce studium bude bavit..