zaujima ma,ci aj vasi milacikovia sa menia z jedneho dna na druhy..jeden vecer sa mi liska a hovori mi ako ma lubi a na druhy vecer je napajedeny,stale urazeny a tak..aj vy to poznate???
jasne ze to poznam a nenavidim to, ak mam pravdu povedat...pri mne je uplne normalny, liska sa mi, a na druhy den beha urazeny...neveim ako to mam riesit (to sa ani neda...mozno to len chce zmenit chlapa
umna to je este horsie jeden den sa robi zamilovany setko by mi zniesol (nechodime spolu) proste ten naj.chalan na svete,a nadalsi den dost co namna prehovori pekne!!a potom vravi ze sme IBa kamosi...ze nic viac neni medzi nami..ja nefiem..
xixi......poznam to velmi dobre....ja mam tiez takeho chalana,s ktorym zatial nechodim,ale myslim,ze si rozumieme fakt dobre,uz skoro rok fnugujeme tak nezavazne a dufam,ze to dospeje k chodeniu,ale tento problem mam aj ja....jeden den uplne zlatucky je,ze ma lubi,som prenho jedina,chce byt stale so mnou a na druhy den je mrzuty,nema o nic zaujem (ani o to chodenie)-tvrdi,ze ako single je mu fajn a tak...a takto sa s nim trapim,ale co uz...laska je laska....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov