Menili ste si lekara ked ste isli na VS daaleko od vasho bydliska na miest ekde chodite na VS?
mylsim ze otazka v nadpise je dost jasna lebo rozmyslam ze ked tam budem dost casu tak by som tam si uz dala aj nejakeho lekara.. viem ze su nejaki skolski lekari ku ktorym sa da prejst. Ake mate skusenosti?
za tri roky na vyske som bol pri doktorovi v meste kde mam skolu len raz a nebol ziadny problem ze nie som jeho pacient... myslim ze to nema zmysel menit ho...
@nixxinka tak ale vies ja chodim na alergo a potrebujem lieky a kvoli tomu sa trepat z BA do KE aby ma vybavila vo dverach...
ni esom hypochonder lenze ja sa musim sem tam len niekde ukazat na kontrole kazde 3 mesiace a tak a vacsinou to mam za hodinku vybavene samozrejme ked som doma.. ale takto ked budem niekde inde a vracat sa na vikendy alebo inak No neviem prave preto sa pytam
áno ja som si dala potrebovala som antibiotika niekolko krat...lebo vacsinu casu fakt travim na zapade na univerzite a len dufam ze teraz cez prazdniny neochoriem..
ja som este na strednej ale nemenila som. ked mi je zle a som chora tak viem ze budem doma a to normalne idem domov a prinajhorsom je tu pohotovost
ale ja som tiez bola naposledy chora pred 2 rokmi tak mi je to jedno
ale napriklad zenskeho mam tu ale ja nikam nechodim tak mne je to jedno ale ak chodis pravidelne k dakemu cojaviem alergologovi alebo takej veci tak to by som mozno zmenila ale pokial nebyvas chora tak myslim ze praktickeho netreba
kvôli bežným chorobám zbytočne, ak ti treba častejšie chodiť kvôli iným veciam, je užitočné zmeniť lekára. však nikto nehovorí, že si ho po štúdiu nemôžeš zmeniť znova.
@lucy92 skolska lekarka na euba bola totalna katastrofa, teraz je nova, u tej som este nebola, ale podla mna to tiez nebude ziadna slava co som citala recenzie na nu. v bratislave je dost ale velky problem, ze oni sa hraju na regiony, ze tu berieme len ruzinov, tu len petrzalku a tu len stare mesto a niekde to maju dokonca tak, ze len s TRVALYM bydliskom... mna osobne odmietli osetrit v 4 ambulanciach
@kajaa dakujem ti predostrela si mi realnu situaciu podla ktorej sa asi zariadim vidim ze podla toho co mi hovoris nei ze si ho pravdepodobne ani nezmenim ale asi ani nenajdem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ni esom hypochonder lenze ja sa musim sem tam len niekde ukazat na kontrole kazde 3 mesiace a tak a vacsinou to mam za hodinku vybavene samozrejme ked som doma.. ale takto ked budem niekde inde a vracat sa na vikendy alebo inak No neviem prave preto sa pytam
ale dakujem vam za rady
ale ja som tiez bola naposledy chora pred 2 rokmi tak mi je to jedno
ale napriklad zenskeho mam tu ale ja nikam nechodim tak mne je to jedno ale ak chodis pravidelne k dakemu cojaviem alergologovi alebo takej veci tak to by som mozno zmenila ale pokial nebyvas chora tak myslim ze praktickeho netreba
a okrem iného. pokial viem, tak ked mne moja alergo predpíše lieky, vydržia minimálne tri mesiace.
ale mnne napriklad prislo ,že mozem v pripade nudze navstivit tam lekara,kde budem zit ..