A hojte všetci tak dnes o čom popíšeme hmm viete stále ste sa sťažovali že ako píšem tak neska to už bude troska iné ako na začiatok to nebude zle aspoň dúfam. Viete ja viem všetko čo len chcem a hlavne sa viem prispôsobiť tak aby to vám neprekážalo ,t
Musím povedať, že v gramatike si sa zlepšil, alebo si sa prepol do slovenskejšieho režimu
Témy? Písať skôr o niečom, čo tu nebolo dlho, alebo o niečom výnimočnom. Rozhodne odporúčam vyhýbať sa na Birdzi písanie na témy boh/Boh A taktiež o láske. O tej vie každý svoje, netreba na to poučky ani naučené vety
A keď už písať blog, tak poprosím trochu dlhšie o tom rozjímať Len nie zas desaťstranový sloh, ktorý nikto nedočíta. To už radšej na viac dielov to rozdeliť
neviem co sa tu vsetci strasne ohanate tym, ze sa ma menit koli sebe, to su sracky neskutocne.. ide tu o gramatiku a styl pisania, nie o pohlad na trascendentalnost alebo nieco podobne a clovek sa velakrat musi prisposobit, inak to nejde..
@nikeboy nie ja ťa tu večne zvozím za gramatické chyby, preklepy, a takisto názory. ja len vysvetľujem. ale nemám pocit, že by si písal normálne... hoci mne osobne je to jedno.
@shoshana nazory som uz trocha upravil takze z nikim sa nehadam preklepy, no vies pisem to potme, a dost rychlo tak preklepy su dost caste a bezne co sa tyka gramatiki, viac menej si uz davam pozor na gramatiku, aj ked iste medzery a nedostatky pripustam
Nepoznám ťa. .. Ale, tak teda držím palce, aby si sa zmenil na to, čo ty chceš.. a nie na to, čo chcú druhí !!! - teda z toho by si mal usúdiť, že naučiť sa gramatiku, malo prísť asi skôr
@nikeboy dobré pre teba hlavne ty z toho budeš mať osoh, ak to ešte nevidíš, tak to uvidíš časom... ale ja som sa fakt len snažila ti vysvetliť, o čo išlo v @11 takže mne sa neospravedlňuj, ja proti tebe nič nemám
@shoshana ok. vies, ono ide oto, ze poniektory radi vytahuju co bolo, hlavne moje stare komenty, a potom sa mozem aj na hlavu postavit, a nezmenim nic. ok,chapem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Skús používať viac interpunkčných znamienok - najmä čiarok.
Pozri, že sa dá vcelku normálne písať, ak je snaha ; )
@Duli3
Píš viac čiarok. Kde si myslíš, že by mohla byť čiarka, tak ju tam daj. Čiarok nie je nikdy dosť ; )
Témy? Písať skôr o niečom, čo tu nebolo dlho, alebo o niečom výnimočnom. Rozhodne odporúčam vyhýbať sa na Birdzi písanie na témy boh/Boh A taktiež o láske. O tej vie každý svoje, netreba na to poučky ani naučené vety
A keď už písať blog, tak poprosím trochu dlhšie o tom rozjímať Len nie zas desaťstranový sloh, ktorý nikto nedočíta. To už radšej na viac dielov to rozdeliť
@nikeboy niekto sa ti snažil len povedať, že aj ty by si sa mal posnažiť a začať písať ako človek a nie neandertálec...
@21 to vystihuje
Držím palce