S kamoškou sme uzavreli stávku, že o mesiac bude chodiť s jedným chalanom. Síce to predčasne vzdala, a stávka padla, napísali sme jeho meno a ešte jedno na lavicu v jednej učebni Viem, trápne A dnes nám k tomu niekto dokreslil otáznik, akože čo to má
Ja som mala v 15tich taku istu stavku s kamaratmi,do konca skolskeho roka zbalit spoluziaka ktory sa mi pacil,lenze som prehrala za prehru som ich pozyvala na drinky Teraz sa na tych casoch smejeme aj so slzami v ociach
Vyvraždila by som deti, čo píšu po laviciach. Nájde sa pár dementov, čo nevie, na čo je papier, k tomu sa pridá despotický profesor chémie so slabosťou na pekné študentky a potom dobrí a svedomití študenti ako ja musia čistiť všetky tieto prejavy primitivity z lavíc v odborných učebniach a chápať to majú ako prejav náklonnosti zo strany profesora. Naozaj ďakujem!
@13 prepac Ale som si isty ze na nasej skole to necistili ziadne studentky, kedze tie lavice boli "zaebane" aj 2 roky (dokonca som si nasiel moj odkaz po vyse 2 rokoch
U mňa to bolo presne naopak..lebo ja som nikdy nič nenapísala na lavicu..ale zato skoro kažý chalan mal na lavici nie iba napísane, no dokonca vyryté to moje meno..a ešte k tomu občas aj v srdiečku ..akože úplne trápne../ale aspoň som sa potom zabávala na tom, ako to museli z nich "zošmirgľovať"..aby boli tie lavice ešte v akom-takom stave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
#8 Ivka a to akoto, ze sa ti to mepodarilo??
btw toto je klasika, my sme tak viedli diagoly po vsetkych moznych ucebniach a laviciach... aach stare dobre casy
Asi pribudnú príspevky do témy o tom, ako často niekoho vytáčajú teenageri
@13
Si ho mala niekam poslať, čo máš ty niečo čistiť, keď s tým nič nemáš ...