Tento muž býva skvelým vodcom, ktorý je vo všetko presný, zodpovedný a precízny. Je perfekcionistom, preto ak sa mu niečo nepodarí, len tak sa nevzdáva a vytrvalo pracuje na tom, aby dosiahol koniec, ktorý si predsavzal. Rád pomáha svojim blízkym, nikdy nevie povedať „nie“, čo býva samozrejme proti nemu zneužívané. Máva veľa priateľov, no naozaj blízky je mu jeho rodina, ktorú si cení a váži. Iba v nich máva stopercentnú dôveru a istotu. Nerád zlyhá, preto si radšej berie príklad z neúspechov druhých. Preto býva často nedôverčivý. Má rád prehľad vo všetkom čo sa deje okolo neho, neznáša polovičatosť. Na jednej strane je usilovný, dobrý a láskavý, ale na druhej strane je ťažké s takým človekom žiť. Nevie vyjadriť svoje pocity a túžby, málokedy sa správa romanticky a nežne. Napriek tomu miluje verne, záleží mu na pohodlí a bezpečí rodiny. Snaží sa hlavne o finančné zabezpečenie, potrebuje mať istotu, že sa v každej chvíli dokáže postarať o svojich blízkych.
Nemám kamarátov Patrikov, ale poznám štyroch (2x spolužiak zo ZŠ, 1x spolužiak zo SŠ a 1x iný Patrik, ktorý po mne šiel...). Meno sa mi nepáči, ale mám najlepšiu kamarátku Patríciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a jak tu všetci máte Patrika bratranca
Ani jedného nevolám krstným menom, takže mi to je viac-menej jedno.
ale inak mam toto meno rada, poznám ešte dvoch patrikov a tí patria medzi mojich "naj"