neviem či budem mať deti ale keby som mal, určite pre chlapca Vlado a pre dievča Barbora, také naj mená aj z z našej rodiny, ale samozrejme, by som sa naklonil k menám ktoré by zvolila žena
nj, nastava nova doba... su prazdniny, tak naco budem pisat normalne, ked mozem pisat jak kokot a ukazovat svoju uroven...chlapec ty sa preber ako aj ostatni s vasim W a X..a k mene...urcite Mixal alebo WeroniQa :/
Ja by som ho dala do trúby a zaživa upiekla. Ale radšej by som to nejedla, lebo tí smradi i tak všetko oserú, ogrcajú, osoplia, oslintajú, oslizia... Aj tú trúbu by som potom vymenila.
@pernik Len koľko toho býva v článkoch, ktorí držali decká v pivnici, vyhodili ich z auta a podobne + tí, čo to nerobia, proste ich nenávidia, alebo ktorým sa na to neprišlo + kedysi (tipujem, že niekde to je možno doteraz), keď hádzali slabé či telesne vadné decká zo skál, čo mimochodom by bodlo aj teraz, lebo potom je všade kopa postihov, ktorí sú prd platní, len okolo nich všetci skáču ako otroci a úplne zbytočne.
ja už asi odjakživa chcem meno Charlota (neviem,možno jedno t,možno dve,možno namiesto CH-Š),tak ale vždy sa mi všetci smiali,že je to trápne a bla bla bla.
Potom sam i páči Klára,Dominika a Júlia.
A môj chalan mi povedal,že zo všetkých sa mu páči najviac tá Charlota a súhlasil by s tým menom
A chalan by mohol byť Adam,Oliver,Emil a nevadilo by mi ani keby sa volala po mojom chalanovi-Peter.
Ak budem mat dceru tak Karin ale este nieco musiim najst pre syna, hmmmm.... este pred mojim narodenim som sa mal wolat David ale nakoniec sa rozhodli pre Adam, mno David neni zle meno.
@ashythaka aj ja som mala byt David kym sa nezistilo ze budem baba...
a ano ano, dievca Ema, alebo Emanuela, lebo to je take vznesene a da sa to skratit aj na Ema...
aaa syn... urcite nie Matko... Martinov poznam 16tich a to neratam Matejov a Matusov a tak... fakt tuctove meno uz teraz podla mna... noaa... hej, David sa mi celkom paci... ale aj napr Tomas je pekne... a Oliver je krasne meno... ja urcite budem mat maleho Oliverka... ked teda moj nastavajuci s tym nebude mat nejaky velky problem a Lukas je tiez krasne meno... no mas ich vela
@ashythaka ja som na teba reagovala iba kvoli tomu Davidovi sak v pohode... ja som Irenka, moje meno sa nevyskytuje casto, skoro vobec, celkom dobre je to tak i ked povodne som svoje meno nemala kvoli tomu rada...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
a pre dievca urcite nie Zuzka, ae Stacy Ann xD
Ale keby ja mam decko tak je to tiez Matko alebo Igor a keby dievca tak Diana...
A čo ti nejde tvrdé y? xD
Ak dievčatko tak sa mi veľmi páčia mená Eliška, Sára :p
dcéra: Šehrezáda alebo merlin monró
Dievčatko- Hargita... Alebo Lea.. Vieš, Leo a Lea.. xP
a dievča Sybila (Zibíla), Michaela, Alexandra,
tak bratovi sa teraz narodil syn Riško. A svoje by som pomenovala možno Andrej alebo Miško. A dievča Miška, Terezka alebo Evka.
chlapec: Darius
no a u mňa Martin a Andrea.
chlapcek Nathaniel/Nathan; Bruno
DIEVCA- Nelka,Silvia
ale rozhodne nechcem mat az 5 deti potom by som z tych mien vybrala to prave
Tomáš, Andrej a musím ešte niečo vymyslieť, lebo môj drahý chce napriek všetkému Mariána a ja sa s tým prudko nestotožňujem.
Potom sam i páči Klára,Dominika a Júlia.
A môj chalan mi povedal,že zo všetkých sa mu páči najviac tá Charlota a súhlasil by s tým menom
A chalan by mohol byť Adam,Oliver,Emil a nevadilo by mi ani keby sa volala po mojom chalanovi-Peter.
Ale dúfam,že budem mať dve dievčatá
dievča Ema =D
ále už viem aké pre chlapca... Erik
a ano ano, dievca Ema, alebo Emanuela, lebo to je take vznesene a da sa to skratit aj na Ema...
aaa syn... urcite nie Matko... Martinov poznam 16tich a to neratam Matejov a Matusov a tak... fakt tuctove meno uz teraz podla mna... noaa... hej, David sa mi celkom paci... ale aj napr Tomas je pekne... a Oliver je krasne meno... ja urcite budem mat maleho Oliverka... ked teda moj nastavajuci s tym nebude mat nejaky velky problem a Lukas je tiez krasne meno... no mas ich vela
Ja by som nechcel take obvikle mena ako Martin alebo Jozo ci ine slovenske meno.
Mne sa ta Karin paci prave preto ye to ynie tak... ako by som to powedal.... meno plne sily.
Paci sa mi Japonske mena ale dietatu by som ho dal len ak by som zil v Japonsku.
Mno ale jednoducho nechcem ziadne slovenske meno ktore sa vyskytuje casto.
Som z polovice Czech takze wem aj ceske mena.
dievča - beka