Ja poznam ..dokonca spoluziacku Kto je Jana a jej muz je Jano ..ale najlepsie je na tom to ze mali aj pred tym ako sa zobrali aj rovnake priezviska..takze Janke ostalo priezvisko aj po svadbe rovnake..to je uz otaj nahoda
Naši (pribrzdení) susedia sa volajú Dano a Dana a ich syn je Dano a dcéra Dana... Alebo nie Dana a Dano, ale Daniela a Daniel, každopádne, všetci sa volajú rovnako.
poznám jednu rodinu, kde sa volajú rodičia Peter a Petra a majú dve deti, ktoré sa volajú Peter a Petra a to si nerobím srandu ,to naozaj aj ich osobne poznám kedže chodili na tú istú základku , hm by ma zaujímalo jak oslavujú meniny =D
@anthvillie - hej ale ide o to že sa našli dvaja s rovnakým menom a uplne náhodou majú dve deti jeden chalan a jedna baba, ale teda ja nič proti nim, ale ich rodičia mi fakt prídu trošku divný, taký trošku ako to normálne povedať aby som neurazila, no takí nie normálni ´=D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ak by sa teda vzali a meno by mal mať po nej, bol by Lukáš Lukáš
ale nikoho takeho nepoznam
Petra Petríková a Peter Petrík