Ahojte, vedel by mi niekto napisat vyznam tejto vety, vobec mi totiz nedava vyznam:
"Schlegel was indicating a special way of responding to a work of art, finding in its appeal the suggestion of a deeper and otherwise unknowable reality behin
Ujo Schlegel poukázal na zvláštny spôsob odpovedajúci umeniu (ktorý môže byť považovaný za umenie), hľadajúc v jeho pôsobení (toho umenia) náznak hlbšej a inej nepoznateľnej podstaty, ktorá môže byť povšimnutá (ktorú si môžeme povšimnúť, uvedomiť) :
dobra blbost co? nevim ale zasmial som sa na sebe ale tak.. veta vytrhnutá z kontextu ťažko dáva zmysel...
Schlegel označoval osobitný spôsob, ako reagovať na umelecké dielo, nájsť v jeho príťažlivosti návrh na hlbšiu a inak nepoznateľnú podstatu za tým, čo možno vnímať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
dobra blbost co? nevim ale zasmial som sa na sebe ale tak.. veta vytrhnutá z kontextu ťažko dáva zmysel...
musim sa este vela ucit
ta metoda spociva v tom ze od teba nieco chcu a opakuju to aj 30x
asi by som dal lektorovi po hube ze do mna pinda daco furt