Ahojte dievčatá! chcela by som sa vás spýtať či ste pociťovali nejaké zmeny po začatí užívania antikoncepcie. Intenzita, dĺžka krvácania, bolesti... Čo sa mňa týka, nikdy som nemala bolesti, nemám ani teraz, pravidelnú menštruáciu som mala vždy, teraz sa
@bloodypunk ale ved preto sa pytam ci mala aj nejaky iny dovod, isteze je to pohodlnejsie s tabletkami to nepopieram , len ked inak nemala ziadne problemy alebo co (mna aspon to brucho prestalo boliet .. ja nemam nic proti hak, ved som ju nezjebala ani nic, len som sa zo zvedavosti spytala to je vsetko
Jaaaj pohoda lahodabs HAK, bolesti nemam (zvykla som byt mimo sveta vzdy v 1. Den), pravidelne ako svajciarske hodinky a este k tomu slabucke...keby sa dalo ja by som tu HAK brala aj do konca zivota len kvoli tymto benefitom...
Ale inak to je vcelku divne ze to malo u teba opacny ucinok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
hej ja viem jebnuta otazka ale na co si ju teda zacala brat ked si nemala problemy?
čo napr. sexuálny život?
@bloodypunk ale ved preto sa pytam ci mala aj nejaky iny dovod, isteze je to pohodlnejsie s tabletkami to nepopieram , len ked inak nemala ziadne problemy alebo co (mna aspon to brucho prestalo boliet .. ja nemam nic proti hak, ved som ju nezjebala ani nic, len som sa zo zvedavosti spytala to je vsetko
Ale inak to je vcelku divne ze to malo u teba opacny ucinok.
Aku HAK beries?
Sorry, to vyznelo tak, že za problémy si myslela bolesti alebo niečo s menštruáciou