máš 15, pochybujem že už máš na deň pravidelné krámy.. ak nemôžeš byť tehotná, tak máš priveľa stresu alebo si podvyživená.. viac čokolády papaj, to ti pomôže aj na jedno aj na druhé
alebo to moze byt ze si zacala cvicit viac behat ..teda vela pohybu ...mojej kamaratke sa zastavili na 2 roky s toho ze kazdy den cvicila brusaky a tak ..
tak si mozno len prechladnuta...moja kamaratka.....ma tie iste problemi...ak sa to bude opakovat....nastiv gynekologa.....aa mala si menstruaciu viaac ako jeden krat?...ak nie....po prvej menstruacii sa na dalsi mesiac nedeje nic ....poznam dievcata ktore emali po prvej men. dalsiu 7 mesiacov....aj 1 rok...a dokonca jednu...ktora ju nemala 2 roky....moze byt problem v tom...a mozno si ozaj tehotna
@66janica6@2 tvoj "inteligentny" koment svedci o tom ze si trapna akurat ty a nie ona. Dievca sa normalne pytalo a nemalo to nic spolocne s tehotenstvom
@tenario pozri si jej diskusie..a ja viem s urcitostou povedat, ze toto nie je jej prvy diskusia o meskajucej menstruacii...je to jeden z debilnych fakeov..tak sa neozyvaj trapko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
chystaj kočár.........
Takže ak si nedržala dlhšie obdobie nejakú extrémnu diétu, alebo si nepribrala veľmi veľa kíl, navštív určite doktora.
to ti este nikdy nemeskala? Ale to ries s lekarom a pokial viem na birdzi ziaden neni.
lebo ty tuším furt riešiš toto isté.