Ano momentalne 40 minut!! Ktore ma delia od toho aby som stihol bus z viedne do Bratiskavy vdaka lenivym soferom ktory stoja kazdu hodinu si zapalit dopice
chronicky meškám všade a vždy. Do práce tak do 10 min (posledné týždne len do 5 min... lepším sa, resp horším sa z pohladu meškania). Inde meškám podla potreby, ale málokedy viac ako 30 min.
Na druhú stranu, keď niekam idem, som pripravený, mám všetko čo treba. Aj pre to meškám...
Do terajsej prace sa mi podarilo prist na cas len raz, lebo som si myslel, ze zacinam o hodinu skor, tak som prisiel vlastne o hodinu neskor v podstate meskam vzdy od 15 minut do 2 hodin ale vedia, ze ked mi nieco povedia, tak sa otocim na pate a zbohom
Na sukromne stretnutia nemeskam mam toleranciu 2 minuty, alebo nepridem vobec
Kedysi som ai dávala fakt záležať, aby som chodila všade načas, a meškala som len z nepredpokladaných okolností mimo mojej rēžie, vždy som však dala druhej osobe vedieť, keď taká situácia nastala a koľko budem meškať.
spočítal by som asi na jednej ruke, koľkokrát som v živote meškal... neznášam meškanie, u seba aj u druhých, neuznávam žiadnu "akademickú štvrťhodinku" a keď som s niekým dohodnutý a meška čo len minútu, som nervózny a ked uz meska viac ako 5 minut, som nasratý a klajem ako dlaždič
btw. moj brat dokaze meskat v pohode aj 5 - 6 hodín
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A ty?
Na druhú stranu, keď niekam idem, som pripravený, mám všetko čo treba. Aj pre to meškám...
Na sukromne stretnutia nemeskam mam toleranciu 2 minuty, alebo nepridem vobec
Teraz absolútne neriešim
Ja osobne mám strašnú averziu voči meškaniu a radšej som tam nie 5 ale 30 minút skôr
btw. moj brat dokaze meskat v pohode aj 5 - 6 hodín
Ale nie, premyslam ze si posuniem cas aspon o 5min skor
ale zaroven neznasam,ked na mna niekto caka