Dolný Kubín - ja by som to nazvala strašnou zmesou, lebo stačí ísť do mesta a všetko je tam iné. Sú skupinky a ja som skupinka sama o sebe milujem ísť vlastnou cestou.
0. hovno ves co je v presove je tu sice dost hiphoperov ale hlavnej ci sekcove alebo na svaboch pobehuje v noci kopu pankacov mozno su na trojici raz v tyzdni vecer par hiphoperov
Skusim to povedat jednoducho tu je strasna zmes ludi.
Vela Hoperov, Sem tam niaky Metlák, Najde sa tu aj dost "EMO"
No v poslednom case som si vsimol ze ked idem po ulici tak ludia zazeraju, a cim dalej tym viac mam pocit ze cela bratislava sa zacina tvarit pomali jednotvarne
Celkovo je to tu take dost sede miesto. Rano sa vsetci zenu do prace poobede zase z prace home a poveceroch sa tu poflakuju bandy ozratich vyrastkov co by sa chceli vecne len bit.
Hoci som rad ze tu zijem lebo sa sem tam najdu miesta kde sa da strati. A presne preto by som asi nechcel zit niekde na dedine kde nemas kam ist.
Galanta - nič, len kopa ľudí, čo sa potrebuje prezentovať svojimi autami, handrami a pod. všetci svorne v piatok vybehnú na diskotéku či do pochybného baru, kde sa predvádzajú do aleluja.
A tu na sídlisku je zas kopa hip-hoperov, ktorí vyrastali v drsnom ghette, do jednoizbového bytu sa ich natrieska zo 40, z toho 20 drsných hoperov a 20 kuriev, nahúlia sa, ožerú sa a ráno sa treba rýchlo zbaliť a zmiznúť, lebo dojde z nočnej mamička jedného z niggas.
@6 nahodou o Presove toho viem dost. Tam travim pomerne vela casu. Je pravda, ze je tam aj dost pankacov a v poslednej dobe uz aj EMO, ale aj tak co ta sidlisko 3?
no tak ja v presove nepatrim k ziadnej skupine hiphoperov alebo emo, nevidim vyznam v tom, ze by som sa obliekala do cierneho aby som bola emo, alebo nosit XXXL velkost oblecenia ako hiphoperka.. ale musia byt aj taki ludia no co uz... idem vlastnou cestou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Hlohovec - je tu vacsina dochodcov ale tak 15rocne deti si idu "vlastnou cestou" a la co je prave u cinancov v mode
ale tak ti starsi su uz ini
je tým Nitra možno najcharakteristickejšie Slovenské mesto ...
A kopa ľudí, ktorí majú často moc ovcovské názory a kopa ľudí, ktorí sa hrajú na dospelých aj keď od toho majú ďaleko
A našťastie aj ich protipóly ...
ale aj tak je tu vacsina punkacov
Skusim to povedat jednoducho tu je strasna zmes ludi.
Vela Hoperov, Sem tam niaky Metlák, Najde sa tu aj dost "EMO"
No v poslednom case som si vsimol ze ked idem po ulici tak ludia zazeraju, a cim dalej tym viac mam pocit ze cela bratislava sa zacina tvarit pomali jednotvarne
Celkovo je to tu take dost sede miesto. Rano sa vsetci zenu do prace poobede zase z prace home a poveceroch sa tu poflakuju bandy ozratich vyrastkov co by sa chceli vecne len bit.
Hoci som rad ze tu zijem lebo sa sem tam najdu miesta kde sa da strati. A presne preto by som asi nechcel zit niekde na dedine kde nemas kam ist.
kto hľadá "svojich", svojich aj nájde ale myslím, že viac je tu hip hoperov a podobných ľudí
- no a este punkaci su tu .. aj ked ich nee casto widno
- a na Stefana to patri najme skaterom a tym spominanym EMO
- este ze my mame wlastnu neutral elitnu skupinu zo school .. ze elita GBST
ale toto mesto aj ked mladym moc neda prilezitost zit, by som neopustila .. mam tu moc cool ludi kt mam mooooc rada
A tu na sídlisku je zas kopa hip-hoperov, ktorí vyrastali v drsnom ghette, do jednoizbového bytu sa ich natrieska zo 40, z toho 20 drsných hoperov a 20 kuriev, nahúlia sa, ožerú sa a ráno sa treba rýchlo zbaliť a zmiznúť, lebo dojde z nočnej mamička jedného z niggas.
a tí si vari spytujú svedomie?
a pravdupovediac,tymto padom sem vobec nezapadam..sak nefajcim,ani neslopem/nejak casto,takze najradsej sa odtialto vyparit
Každý vidí vo svojom meste len k**** a on sám je raritným úkazom ...
len si nemyslím, že je to také nezvyčajné