Nazdar Birdzáci, mal som taký nápad - napísal som už dve "knihy" a celkom rád by som ich rozšíril, takže by som ich vytlačil a porozkladal po meste, na lavičky v parkoch, na zastávky a podobne Aký si myslíte, že je to nápad?
a nemyslím si, že by to veľa ľudí čítalo... ako keby je to niečo známe, tak skôr si to vezmú, ale pokiaľ to bude len niečo laicky vytlačené doma na tlačiarni tak minimálne ja by som od toho očakávala nejaký leták od dákej sekty a šla by som okolo toho oblúkom :ehm:
ak to spravíš na slovensku, tak ti to odfúkne/zmokne/ošpinia holuby do druhého rána...
to skôr to rozhádž po kamarátoch, nech to dajú oni kamarátom, tí svojim kamarátom a zbieraj na to názory...ak sa to všetkým bude páčiť, tak to môžeš dať zviazať, darovať do nejakej knižnice, ak sa pekne usmeješ na pani knihovníčky, tak to možno niekam vystavia ako nejaké dielo začínajúceho umelca a ľudia si to budú môcť pozrieť....
ale na lavičky v parkoch to fakt nedávaj už bolo veľa projektov takých, aj od martinusu niečo, kde sa knihy hrali na geocaching, a skončilo to veľmi rýchlo tam, kde to aj začalo...
a keď už sme pri tom, nechceš mi poslať na mail? by som si prečítala
celkom dobry napad ma to daco do seba len si vitipuj take miesto kde chodia daky normalny ludia a nie dake socky lebo asi vies ako by skoncili tvoje knihy
@james98 hej, tebe optimizmus nechýba @sveter ešte vyriešim ako to zabalím, aby to nevyzeralo jak jehovisti @aime12 ďakujem a v Bratislave, Senci, možno v menších mestách okolo Bratislavy @marleymt mám jasnú predstavu, ako väčšina z toho dopadne v tejto našej krajinke, ale skúsiť to treba na mail ti to posielať nebudem, všetko máš v mojich Blogoch @fulgore13000 tak hej, do Petržalky pod paneláky to dávať nebudem... ale hlavne frekventované miesta
@motuz aha ok, pozriem v blogu
tak pýtal si sa na náš názor, tak som ti svoj povedala, že podľa mňa by bolo lepšie šíriť to nejak "indoorovo"
v každom prípade veľa šťastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a nemyslím si, že by to veľa ľudí čítalo... ako keby je to niečo známe, tak skôr si to vezmú, ale pokiaľ to bude len niečo laicky vytlačené doma na tlačiarni tak minimálne ja by som od toho očakávala nejaký leták od dákej sekty a šla by som okolo toho oblúkom :ehm:
to skôr to rozhádž po kamarátoch, nech to dajú oni kamarátom, tí svojim kamarátom a zbieraj na to názory...ak sa to všetkým bude páčiť, tak to môžeš dať zviazať, darovať do nejakej knižnice, ak sa pekne usmeješ na pani knihovníčky, tak to možno niekam vystavia ako nejaké dielo začínajúceho umelca a ľudia si to budú môcť pozrieť....
ale na lavičky v parkoch to fakt nedávaj už bolo veľa projektov takých, aj od martinusu niečo, kde sa knihy hrali na geocaching, a skončilo to veľmi rýchlo tam, kde to aj začalo...
a keď už sme pri tom, nechceš mi poslať na mail? by som si prečítala
@sveter ešte vyriešim ako to zabalím, aby to nevyzeralo jak jehovisti
@aime12 ďakujem a v Bratislave, Senci, možno v menších mestách okolo Bratislavy
@marleymt mám jasnú predstavu, ako väčšina z toho dopadne v tejto našej krajinke, ale skúsiť to treba na mail ti to posielať nebudem, všetko máš v mojich Blogoch
@fulgore13000 tak hej, do Petržalky pod paneláky to dávať nebudem... ale hlavne frekventované miesta
tak pýtal si sa na náš názor, tak som ti svoj povedala, že podľa mňa by bolo lepšie šíriť to nejak "indoorovo"
v každom prípade veľa šťastia