dal som rap aj metal , aj ked metal moc nepocuvam ale urcite sa najde nejaky co mozem
@ciernaruzicka ja ti to vyysvetlim Hip hop je secko : hudba , tanec , grafiti ,beatbox , rap ,,, no a rap je proste rap cize to co pocujes v pesnickach ale tak dnes uz to je pomotane ako aj cely svet
@plutvonozceakrivozubky ani ja nechápem prečo má metal viac hlasov. Však hlavne, že si skoro každý dáva do profilu ako 92% teenagerov počúva HIP-HOP a teraz zrááázu všetci hlasujú za metal.. To si myslím, že len s princípu, lebo na rap a hip-hop sa v poslednej dobe len kydá..
Volím metal. Rap nemôžem ani cítiť, a čo sa týka metalu, na tom som "fičala" ked som mala 12...bola to taká moja brána, pomocný mostík do sveta rocku, odkial už neodídem, tak práve preto Teraz ho moc nepočúvam, ale nech, sú to pre mňa spomienky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nieco kludnejsie ...
az sme sa dostali ku korenom ...
pre toto mam rad metal
preco vlastne ? clovek musi sam pochopit
@ciernaruzicka ja ti to vyysvetlim Hip hop je secko : hudba , tanec , grafiti ,beatbox , rap ,,, no a rap je proste rap cize to co pocujes v pesnickach ale tak dnes uz to je pomotane ako aj cely svet
a inak vy drbliny aj ja som mala včera takú diskusie :p
I-imotentných,
P-pitomcú,
H-hopsajúcich,
O-okolo,
P-pódia.