Lubim..pocuvam casto...ale zasa suhlasim s @alpynus ze v istych momentoch je to strasne preafektovane...az divadelne...ako keby sa ti spevaci na niecu hrali...ale inak hudba famozna...ale tiez zalezi od toho aky styl...
Milujem metal ako taky ale najradsej mam black, pagan a folk no popcuvam aj heavy, trash a death aj ked ten death tak pomenej. Nechcem nikoho urazit ale podla mna je metal taky ten hudobny styl ktory je najmenej jednotvarny.
Poslednou vetou si kopol úplne vedľa. Metal je najjednotvárnejší štýl, aký si viem predstaviť. Uniformita predstaviteľov (hrobárske oblečenie, dlhý vlas, brada a pod.), veľmi jednotné a striktné základy hudby (vytvoriť čo najväčší hluk, dominantné bicie a pod., speváci majú typicky metalový hlas) a celý metal je nudný a o tom istom, čiže o ničom.
@26 ak je metal jednotvarny tak potom co je napr hip-hop pop a podobne sracky??? metalove skladby su kazda o niecom inom, niesu v nom dominantne bicie ale gitara, spevaci su mnohokrat lepsi ako v inych hudobnych styloch a s tym ze vsetci metalisti vyzeraju rovnako sa da polemizovat tak najskor si skus vypocut nejake albumy a potom skus napisat podobne somariny
zalezi aky druh...mam rada symfonicky metal(epica),gothicky metal(nightwish alebo within temptation), ale vypocujem si aj bullet for my valentine,avenged sevenfold,a niektore slovenske a ceske metalove kapely
Tiež milujem metal, thrash, death a metalcore. Klasický metal ako heavy, speed a power nemám vôbec rád. Nu-metal je OK, aj black metal ako Mayhem je počúvateľný. No a potom ešte po kúskoch nejaké kapely z iných subžánrov...
@lvanka depresivnu? dobre, niektore pomalsie pesnicky s peknymi gitarovymi solami alebo niektore pesnicky mozu vyznievat depresivne, ale povazovat vseobecne metal za depresvny? taky doom, mozno gothic hej... ale inak nie..
Pocuvam ho stale nwm bez neho zit ale ziaden Slipknot,KoRn, Soad.... Pocuvam skor starsie veci-Iron Maiden, Judas Priest, Deep Purple, AC/DC(wem tie dve su hardrock), potom HammerFall, DragonForce, a z toho trvdsieho Amon Amarth, Cradle of Filth, Dimmu Borgir, Summoning, Naglfar, a potom aj z ostatnych stylov metalu dalsie skupiny....
a co sa tyka toho mysel-degradujuceho sialenstva nwm o com hovoris.... ono metal vznikol ako reakcia na hippies...ukazujuc ze vsetko nemusi byt ruzove, ze vsetko nemusi skoncit dobre...namety apokalypsy, zla....musi to byt v cloveku...ja som si raz vypocul Iron Maiden, a odvtedy pocuvam metal akoby sa vo mne nieco prebudilo
A k jednotvárnosti a textom....uz len ta kopa stylov ukazuju ze metal nie je jednotvarny, texty v metale maju svoju hlbku(kuknite si dakedy texty Iron Maiden alebo Judas Priest....)
a este....nemam raz pozerov, nu-metal, a tiez nemusim metalcore ale z toho si nieco niekedy vypocujem....
"Metal sa vyvinul ako reakcia na kultúru hippies, ktorá propagovala mier a lásku, svetlo nahradil temnotou a šťastný koniec populárnej kultúry nahradil holou pravdou, že veci sa nestratia len tak samé od seba."
a nwm co je take na DragonForce alias GayForce......
Lebo Dragonforce majú pesničky akoby cez kopirák, vrcholne neoriginálna skupina, ktorá okrem zbesilej rýchlosti nemá čo viac ponúknuť. Azda len tie jebnuté texty o dráčikoch a iných mytologických pičovinách
@finrod never wikipedii, resp. jeb na wikipediu. pochybujem, že sa zobralo pár ľudí a povedalo si, že aha. tak poďme robiť opozíciu hipís
a dragonforce? vrcholná gay kapela bez štipky kreativity a hlavne s dvoma gitaristami, ktorí nevedia hrať. ale nie že nevedia, VôBEC NEVEDIA! a radi by vedeli
@45 suhlas na wikipedii som to nenasiel (iba s toho co mi hovoril vonku ked sme boli a po vypocuti live Dragonforce-u som si ktyl usi ale studiovky sa mi pacia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
skvor je to docela sluny narez, ale tak uznavam, Load a Reload boli take rockovejsie a ajtak boli velmi dobre, nech so kto chce hovori co chce..
Nie som zarytý, dokonca dávno som aj ja nosil čierny háb, ale potom som sa našťastie spamätal a nepočúvam to myseľ-degradujúce šialenstvo.
preco sa taketo veci nepisu do blogov.. akosi sa mi to nehodi do diskusie..
ale co sa mna tyka. mam rad len melodicky metal..
inak som hlavne rock, pop
A k teme ja pocuvam hlavne Heavy ale nepohrdem ani deathom
Poslednou vetou si kopol úplne vedľa. Metal je najjednotvárnejší štýl, aký si viem predstaviť. Uniformita predstaviteľov (hrobárske oblečenie, dlhý vlas, brada a pod.), veľmi jednotné a striktné základy hudby (vytvoriť čo najväčší hluk, dominantné bicie a pod., speváci majú typicky metalový hlas) a celý metal je nudný a o tom istom, čiže o ničom.
keď chcete "metal" tak:
inteligentný spevavý metal-
poctivý thrash metal:
poctivý brutálny nechutný thrash
@lvanka depresivnu? dobre, niektore pomalsie pesnicky s peknymi gitarovymi solami alebo niektore pesnicky mozu vyznievat depresivne, ale povazovat vseobecne metal za depresvny? taky doom, mozno gothic hej... ale inak nie..
a co sa tyka toho mysel-degradujuceho sialenstva nwm o com hovoris.... ono metal vznikol ako reakcia na hippies...ukazujuc ze vsetko nemusi byt ruzove, ze vsetko nemusi skoncit dobre...namety apokalypsy, zla....musi to byt v cloveku...ja som si raz vypocul Iron Maiden, a odvtedy pocuvam metal akoby sa vo mne nieco prebudilo
A k jednotvárnosti a textom....uz len ta kopa stylov ukazuju ze metal nie je jednotvarny, texty v metale maju svoju hlbku(kuknite si dakedy texty Iron Maiden alebo Judas Priest....)
a este....nemam raz pozerov, nu-metal, a tiez nemusim metalcore ale z toho si nieco niekedy vypocujem....
ty čo dáááááávaš?
"...ono metal vznikol ako reakcia na hippies..."
a ešte k tomu počúvaš gayforce
velice kladny
» www.birdz.sk/webka/athelasil...
citujem:
"Metal sa vyvinul ako reakcia na kultúru hippies, ktorá propagovala mier a lásku, svetlo nahradil temnotou a šťastný koniec populárnej kultúry nahradil holou pravdou, že veci sa nestratia len tak samé od seba."
a nwm co je take na DragonForce alias GayForce......
a dragonforce? vrcholná gay kapela bez štipky kreativity a hlavne s dvoma gitaristami, ktorí nevedia hrať. ale nie že nevedia, VôBEC NEVEDIA! a radi by vedeli