Co si myslite o Metalike a o albume st anger podla mna je metallica najlepsia do roku 1989 a albumy - ...and justice for all, ride the lighting, kill em all !!!
Mne sa lubila najviac asi Garage, alebo vsetky albumi do 98meho okrem Load a Reload.. Ale aj St. Anger je fajn az na tie bicie, kt. sa hodia len do par pesniciek, ale inak ten album uz nie je to co kedysi
A najlepsi song pre mna asi Master of Puppets a potom One a Unforgiven
St. Anger je abs o howne.. ako este mozno tilnu songu popocuvam.. skoda.. mali potencial.. ale uz to zacina pripominat skor kabat jaq metallicu.. seek and destroy rulezz.. !!
Nothing else matters....S&M album z koncertu kde hrali aj s orchestrom je moja srdcovka, inak vsetky spomenute su perfektne.....a od 89. sa stali moc komercnymi ale dovtedy su dobry
akoze nohing... to je piesen ktora ma velmi lahku gitarovu ako by som to povedal no proste sa lahko hraa (bo hram na gitare uz 5 rokou a viem to z vlastnej skusenosti ... tuto piesen som sa naucil za 5 dni 1 hodinu denne ) takze to je piesen ktora v podstate ma (len) vzbudzvat na zaciatku urcitu emociu ktoru neviem vyjadrit .. mozno spomienky alebo nieco ze si prre cely svet tu sam .... ale to cele bolo od veci
nehovorim ze som gitarovy manik ( mozno trochu lebo ma to strasne bavi) ale nothing ... akoze kazdy kto sa gitare trocha viac venuje .... nemal by to byt pre neho problem........ to ako fakt. TOMMYHOT: napis mi na skype (marecko1993) to je moj nick alebo na icq 367530060 a tam ti to zahram.....
Metallica kedysi nemala konkurenciu vo svete, ale podla mna velmi skomercnela, az to pekne neni...je pravda,ze ich starsie albumy su ovela lepsie ako napr. St. Anger.Ten album sa mi vobec nepaci, lebo uz to nieje ta typicka Metallica z rokov 80's...ale mam ich stale rada a stare albumy stale pocuvam...niet nad abumami Metallica a Master of Puppets
Neznášam také tie názory že niečo je priliš komerčne a podobne, celu tu zaležitosť s komerciou vymysleli ludia ktorí sa nevedeli presadiť, tak zo seba robia velkých nekomerčných undergroundových machrov. A čo sa týka St. Anger, nie je to sice najlepší album, ale metallica si pred jeho vydaním prešla rôznymi vecami, ktoré je v nom aj poriadne cítťiť...myslim že z tohto pohladu je to priam prelomový album. A dokonca ma aj sklamalo ked v juli vo viedni nezahrali ani jeden song z neho, ale aj tak boli prádni, všetká česť....Proste Metallica rules! a to nezmení nikto.
Sheena205>>>>>mas pravdu ale je na nich aj citit to, ze zmenili svoj povodny styl hrania,a to ma mrzi.stare albumy mali v sebe nieco skryte, no, neviem to presne popisat, ale novsi,St.Anger, to uz su same buchanice.tie stare mali nejaky svoj ustaleny rytmus, zosynchronizovanie,hlavu a patu...neviem to presne popisat, ale proste Metallica boli kedysi legenda....
Metallica su stále legenda, to jeden album zmeniť nemôže..ak sa niekomu nepáči tak ho proste nepočuva, ale kvoli tomu proste neodsudime celu tvorbu metallici(poznám totiž takých ludí...a nechápem) a len tak mimochodom na novom albume sa vraj metallica vráti ku svojim korenom, takže sa tešíme A vraj tam budu aj sóla, čo som rada lebo bez Kirkových sól to vážne nieje ono.
Inak neviem ci ste si vsimli Metallica vydala takyto komercny album a teraz sa chysta vydat zas nieco take ako za mladi.. Green Day vydal komercny album a teraz zas navrat (aspon to som pocul), to iste Offspring a podobne.. Asi sa US kapely popalili na tom ze nie vzdy su dobre komercne veci, tak to chcu napravit a znova budu robit hudbu ako kedysi. Uz sa tesim..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A najlepsi song pre mna asi Master of Puppets a potom One a Unforgiven