Ahojte, chodím na gympel a čoskoro si budem musieť vybrať voliteľné predmety a potom VŠ. Odmalička ma zaujímala meteorológia, a tak by som rád vedel, na akej VŠ sa toto študuje a či by to malo vôbec nejaké uplatnenie.
@davpr Ahoj. Takisto chodím na gympel a tiež by som to maybe chcela študovať. Rozhodujem sa však ešte medzi medicínou.. Myslím, že ak by si to chcel študovať, hodila byy sa ti maybe geografia, biológia.. To by mohlo stačiť, a možno aj chémia.. Chcela by som to študovať na fakulte prírodných vied.
@night V pohode.. Na gympli nie sú až také pohodové veci.. Ale ak stačí to, že zvládam matematiku aj fyziku na samé jednotky.. Myslím, že sa potom nemám čoho obávať.... Nechcem predpovedať, chcem sa len zamestnať v tomto obore, nepovedala som, že chcem predpovedať v telke... V pohode, vieš, ja mám ešte veľmi veľa času na to, aby som si to všetko premyslela, takže maybe aj tak pôjdem na medicínu
@veronka97 na gympli nie sú pohodové veci? veď ty zmeníš názor ak pôjdeš na matfyz radšej by som ešte 10-krát maturovala ako mala skúšky z toho čo mám v stredu
@thebejada No, občas nie... Hlavne na matike máme takého čudného profesora.. Ale, mne matika ide.. To som sitiež myslela, keď sme mali písať monitor.. A napísala som ho najlepšie zo školy
@thebejada Veď, ja som povedala, že mne matika ide... Aj fyzika mi ide.. Neviem, ja ešte rozmýšľam nad biológiou a chémiou, kvôli medicíne, ja mám ešte dva roky čas Aj keď, ja maturujem nezvyčajne v 18
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
takže fyzika