metro netreba ani ...
urcite by sa hodila viac nadzemka kombinovana s obcasnym podzemim a zemou s tym, ze by bola nezavisla na autodoprave a mohla ist aj 100km/h ... cize ak by nechceli monorail teda, tak zdvihnut sucasne elektricky hore a daco hodit dole a kupit rychlejsie/stabilnejsie/novsie
Sak v BA je metro, este par zastavok a je hotove...
Konecna je, zastavba na nivach je, este jednu zrobit a mozeme sa vozit...
Berem lopatu a furik, mozme spravit dalsiu zastavku, za vikend to musime mat vykopane
Ja by som tam prv vynovil hl. stanicu. ked som tam cakal, plno cudzincov sa pri mne zastavilo a boli sokovani z toho, ze toto je stanica hlavneho mesta, na ktorej dokonca nikde nemohli najst ziadne turisticke okienko, informacie a nikto im tam nerozumel po anglicky
metro malo byt podla planov uz v 60tych rokoch..boli na to peniaze..aj pre Prahu aj pre Bratislavu, len nakoniec presunuli peniaze z Bratislavy do Prahy na rozsirenie liniek metra. U nas je ten problem, ze mame strkove podlozie, kde stale presakuje spodna voda, cize pokial tu nemame hyper silnu ekonomiku, tak si metro nebudeme moct dovolit postavit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
To už tu podľa plánov samosprávy malo byť v 90-tych rokoch...
Uvidíme, možno sa raz dočkáme...
urcite by sa hodila viac nadzemka kombinovana s obcasnym podzemim a zemou s tym, ze by bola nezavisla na autodoprave a mohla ist aj 100km/h ... cize ak by nechceli monorail teda, tak zdvihnut sucasne elektricky hore a daco hodit dole a kupit rychlejsie/stabilnejsie/novsie
teda napr. to co pise @2
To skor bude Mars vypadat ako Zem a budu tam byvat ludia.
Konecna je, zastavba na nivach je, este jednu zrobit a mozeme sa vozit...
Berem lopatu a furik, mozme spravit dalsiu zastavku, za vikend to musime mat vykopane
» bratislava.sme.sk/c/6486830/trasa...
Ty máš fakt 10 rokov?
A preco to mas napisane v profile?