Veľa krát som počul, že som metrosexuál. Tento názor ma vobec nezaujíma, dokonca je to pre mňa istý druh komplimentu aj keď sa za metrosexuála nepovažujem.
Čo je zle na tom, že sa o seba starám a nechcem vyzerať ako stokar?
ked sa mozu baby o seba starat preco by nemohli aj chalani? co je na tom to je skor diskriminacia muzskeho pohlavia, ved na tom nic neni ze chce clovek dobre vyzerat, aj mne to povedala jedna osoba ze som metrosexual pravda baarculiq.
ale záleží na úovni metrosexuality. ja som svojim sposobom tiež (asi si poviete že ako inak, ked som teplý) ale určite nechodím na manikúru a pedikúru ani nie om ochotný vyhoodiť za kaderníka x penazí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Veľa krát som počul, že som metrosexuál. Tento názor ma vobec nezaujíma, dokonca je to pre mňa istý druh komplimentu aj keď sa za metrosexuála nepovažujem.
Čo je zle na tom, že sa o seba starám a nechcem vyzerať ako stokar?
@8 tak tak.
ale záleží na úovni metrosexuality. ja som svojim sposobom tiež (asi si poviete že ako inak, ked som teplý) ale určite nechodím na manikúru a pedikúru ani nie om ochotný vyhoodiť za kaderníka x penazí.
on nebude zametat vonku, lebo to ponizuje jeho ego.. o boze