cawky, chcem sa spytat ci mozem električenku pouzivat komplet v celej mhd....teda ci mi plati aj pre elektricky, autobusy a trolejbusy....a taktiez by ma zaujimalo, ci je mozne si zakupit predplateny cestovny listok na ISIC kartu...alebo treba nanovo preu
len si ho musis aktivovat, nielen mat prolongačnú známku, ale priložiť si to k takému tomu. a odskrtnut si vlaky a MHDčky.
a plati ti to aj na troleje, busy a elektricky, rozdiel je však na pásma. máme prvé pásmo a druhé. mozes si kupit len na prve, len na druhe, alebo na obe pásma. vtedy je to drahsie samozrejme.
a vyhodnejsie je kupit si na 3 mesiace a viac. ale predpokladam, ze tju budes studovať. tak 3 mesiace - v tom mas semester. potom budes zrejme na skuskove doma a jednorazovo na skusky.
mesačné sa ti kupovať neoplatí. je to tak drahšie.
Jogurtovakultura :jeeejo....dakujem moc uz mi to je jasne ... hihi vcera som si ho bola v skole aktivovat (ISICKO)...a dneska som skusala cez net kupit ePCL... a vyhodilo mi ze kartu nenaslo..neviem ..skusim zajtra a uvidim ..ci to treba este niekde inde aktivovat ? staci v skole nie?
ked si aktivujem tú kartu v škole.. priložím k tomu pultu a aktivuje mi to na autobus aj vlak.. už si na cestu vlakom môžem kúpiť študentský a nič viac nepotrebujem že..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
len si ho musis aktivovat, nielen mat prolongačnú známku, ale priložiť si to k takému tomu. a odskrtnut si vlaky a MHDčky.
a plati ti to aj na troleje, busy a elektricky, rozdiel je však na pásma. máme prvé pásmo a druhé. mozes si kupit len na prve, len na druhe, alebo na obe pásma. vtedy je to drahsie samozrejme.
a vyhodnejsie je kupit si na 3 mesiace a viac. ale predpokladam, ze tju budes studovať. tak 3 mesiace - v tom mas semester. potom budes zrejme na skuskove doma a jednorazovo na skusky.
mesačné sa ti kupovať neoplatí. je to tak drahšie.