Moze mi niekto pomoct najst nejaky bus v BA z hlavnej stanice na Budyšínsku ulicu ? abo aspon priblizne tam ? vobec neviem pracovat s tymto systemom a trapim sa tu s tym moc moc dakujem
@koprdil s google mapou a mhd sa stvem uz asi hodinu a pol a vzdy mi to vyhodi uplne desi v ritkarovec -.- preto uz pozbavena trpezlivosti sa takto obraciam k vam...
proste cimkolvek na trnavske myto a odtial elektricka 2 alebo 4 na zastavku odbojarov, ak nie si uplne tupa, a pozries si v mape, kde je zastavka odbojarov a kde je ta ulica, urcite trafis... od tej zastavky je to kusok peso, ale tipujem to na max 5 minut aj s cakanim na prechode
@luc.ka uz mam poradene od zirafky ale dik ja som si ale do toho imhd napisala ulicu a ked som pozrela na mape ci dobre tak ma to hodilo uplne desi doriti -.- pretoto nenavidim BA prilis zbytocne velka a chaoticka
jj chapem, ze ked niekto nevie presny nazov zastavky, nemusi to byt az take lahke a ba je naozaj male mesto, fakt staci mesiac podla mna, aby sa tu clovek uplne v pohode orientoval aj sam
@luc.ka dobre, toto beriem
ale z hlavnej stanice (predpokladám, že vlakovej, ale asi by to šlo aj z autobusovej) stačí bohate ten pätnásťminútový, nepotrebujem cvakať hodinový
ale teraz mám šalinkartu, tak neviem, ako by som to riešila, asi podľa toho, či by čakanie na prípoj trvalo porovnateľne dlho ako cesta peši alebo nie
@sasuke
nemaj stres daj si hodinovu rezervu a najdes to aj ked pojdes peso
@mielikki
tak ja ine ako 15min ani nekupujem sice iba 50ku nikdy neriskujem, tam ti revizori snad byvaju permanentne ale ako "turista" by som si asi kupila radsej ten hodinovy a prestupny
@luc.ka ja som kupovávala aj hodinové, ale tak polhodinovú cestu som fakt neriskovala
ale dnes bol revízor v štvorke, normálne nastúpim pri poluse a už na odbojárov sa zjavil, som bola celkom prekvapená, síce donedávna som mhd chodila minimálne, ale toto bol proste taký úsek, kde som to fakt nečakala
(a keď som bola ako "turista" - rozumej na pohovore tak som si vždy našla niekoho, kto ma odnavigoval tak, že som trebárs vedela, že môžem aj ten 15min
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
www.imhd.sk tam nájdeš na ktorý autobus máš nastúpiť
Nemáš za čo
@zirafkaadka dakujem moc ^.^
Tehelná, prípadne Odbojárov (nájdené cez google maps, vôbec som netušil kde tá ulica je)
A cez imhd nájdeš, že môžeš napr. použiť trolejbus 201, vystúpiš na Trnavskom mýte, tam prestúpiš na električku 4 a vystúpiš na zastávke Odbojárov.
Ako nechcem hejtovať, ja to myslím v dobrom, naozaj je fajn vedieť používať tieto dva nástroje, môže sa ti to zísť aj v budúcnosti
(táto reakcia je len zámienkou na to, aby som mohla skonštatovať "ííí, tehelná, tam som donedávna bývala!"
krásny link, veruže krásny
ked mas cvaknuty hodinovy listok, tak sa nebudes trepat peso ani jednu zastavku... i ked ja tiez chodim vacsinou peso (alebo na cierno
@15
@luc.ka uz mam poradene od zirafky ale dik ja som si ale do toho imhd napisala ulicu a ked som pozrela na mape ci dobre tak ma to hodilo uplne desi doriti -.- pretoto nenavidim BA prilis zbytocne velka a chaoticka
jj chapem, ze ked niekto nevie presny nazov zastavky, nemusi to byt az take lahke a ba je naozaj male mesto, fakt staci mesiac podla mna, aby sa tu clovek uplne v pohode orientoval aj sam
ale z hlavnej stanice (predpokladám, že vlakovej, ale asi by to šlo aj z autobusovej) stačí bohate ten pätnásťminútový, nepotrebujem cvakať hodinový
ale teraz mám šalinkartu, tak neviem, ako by som to riešila, asi podľa toho, či by čakanie na prípoj trvalo porovnateľne dlho ako cesta peši alebo nie
nemaj stres daj si hodinovu rezervu a najdes to aj ked pojdes peso
@mielikki
tak ja ine ako 15min ani nekupujem sice iba 50ku nikdy neriskujem, tam ti revizori snad byvaju permanentne ale ako "turista" by som si asi kupila radsej ten hodinovy a prestupny
ale dnes bol revízor v štvorke, normálne nastúpim pri poluse a už na odbojárov sa zjavil, som bola celkom prekvapená, síce donedávna som mhd chodila minimálne, ale toto bol proste taký úsek, kde som to fakt nečakala