vsimli ste si ze od dnes sa da kupovat PLC (elektricenka) cez internet ? » dpb.doprava.sk/... na tejto stranke mozete od dnes kupovat cez internet cez nietkore banky prevodom celkom fajn vec.. nemusim stat v radach v meste a mozem z pohodlia domu to
@1 preco myslis? SMS ta stoji nenormalne peniaze. Ale no, kym toto zavedu v KE, tak to este vela vody pretecie. Ale uz sa tesim, ked pojdem na leto do BA, tak si par dni pred nakupom nabijem kartu a do BA pridem uz na hotove... som rad ze to uz konecne zaviedli
@freedomko - áno - mám mesačník na 90 dní - samozrejme u nás. A keby že som niekedy v BA a raz cestujem mhdéčkou tak tých pár korún už dám za ten lístok - pošlem sms a mám pokoja - netreba sa babrať z lístkami atď atď...
@pawlo hej to hej ked si tu raz za cas ale ked kazdy den a kazde rano a poobedie do skoly a zo skoly a potom popripade von s niekym a tiez ides mhd sms listok sa mi neoplati kedze stoji 25sk a normalny 9sk takze radsej takto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Cez net skôr len letenky alebo eurolines - alebo intercity
ako studentovi sa mi viac oplati kupit na mesiac ako na jednu cestu cez sms