Mám električenku, ktorej zrejme vypršala platnosť, nemám ju momentálne u seba aby som sa presvedčil o presnosti, ale myslím, že platnosť karty bez kreditu bola len do júna/2013 . Teraz si ju pojdem nabiť na 3 mesiace ako obvykle, lenže neviem ako to je s
pokiaľ viem, tak potrebuješ novú kartičku... teda 5€ za kartičku + € podľa mesiacov na koľko chceš predĺžiť... a nezabudni na fotku a ešte ak si študent potvrdenie o návšteve školy...
Isic nemám, mal som takú obyčajnú, zo zadnej strany červená so slovak lines, z prednej biela. Na hlavnej stranke IMHD majú že "Autobusová stanica
1. poschodie- predaj čipových kariet, aktivovanie BMK -áno". Len po tej skusenosti, ked ma vtedy poslali na hodžovo námestie som si neistí, či po vystáti fronty ma opäť nepošlú nazad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
1. poschodie- predaj čipových kariet, aktivovanie BMK -áno". Len po tej skusenosti, ked ma vtedy poslali na hodžovo námestie som si neistí, či po vystáti fronty ma opäť nepošlú nazad.