Akože neviem ako vás ale ja už mám dosť toho ako chodí MHDčka v Košiciach. Nový systém chodenia busov ale celé je to na vľké oné... Čo, ako sa to vidí vám? Pýtam sa hlavne ľudí z Košíc, čo chodia denno denne busom, lebo mňa už z toho poráža.
myslim si, ze je to podobne ako u nas. pred niekolkymi rokmy menili u nas spoje. a vlastne cele trasy. A tak po roku si uz na to kazdy navikol. je to na velke one ale nevadi mi to, lebo nase meste nie je az take velke.
A co tak spisat peticiu? i ked ta moze prd pomoct. Mozno je to len vec zvyku. ale nejdem tu psat o tom vela. lebo tu situaciu az tak dobre nepoznam. ale nieco podobne bolo aj u nas. aspon si myslim.
uplne ta chapem. mne sa dnes zas tsalo z emi nesiel bus. proste ani chyru ani slychu po nom. a sice som isla o dve hodky neskor lebo sme mali ist na tretiu ale tak snad nie je normalne ked od deviatej do desiatej sa clovek z pezinka nemoze dostat do BA. akoze fakt tie busy su ako za trest
No ta poviem ti? Úplne je to o ničom, ako ja nechápem, že ktorý debil také mohol vymyslieť... Z THC sa nedostanem do mesta ani za svet, keď mi vynechávajú busy... A na THC z KVP taktiež... Radšej by som bol, keby to bolo po starom...
mne je to 15.. nepride bus, nastupim na iny, prestupovanie? neni problem... najviac na celej doprave ma jebe ta ranna zapcha ked sa vsetci snazia dostat do centra .. hroza des..
MHD, no niečo vylepšili, niečo pokašlali, ....myšlinka je dobra, pretoze niektore linky si konkurovali, teda ak isli napr. 2 linky po sebe rovnakym smerom, prvy bol obsadeny na 90 percent a druhy tak na 30 percent
napriklad trolejbusy su vyriesene teraz celkom dobre, nepaci sa mi akurat to, ze sa na trolejbusovych linkach objavuju autobusy
no a co sa tyka busov, tak opat nieco lepsie, nieco horsie,lepsie to, ze linky si teraz menej konkuruju,no horsie je, ze nechapem vyznam natlacenia novych cestovnych pporiadkov, ked tam dali kolonku pracovne dni skolskeho vyucovania a ta kolonka odchodov je prelepena, naco potom vytlacili take cestovne poriadky, ked nedokazu pokryt cestovny poriadok, chapem ze nemaju soferov, ale potom naco take cestovne poriadky?? tymto uroven MHD vmeste klesa a tiez ten system hlasebnia nasledujucej zastavky je otrasny, hlas - hroza a tiez pred zastavkou naco opat povvie, napr. zastavka Sokolovska, stacilo by ak by oznamilo Sokolovska,
mne dosť prekážajú ranné kolony...áno dostať sa z THC tak, aby som neprišla do školy na 8:15 je dosť veľký problém..a problém je aj v busoch, kde ľudia jeden za druhým odpadávajú alebo podobne...keď ešte bolo teplúčko nebol problém brala som to pešo cez aničku prijemná ranná prechádzka no teraz fakt hroza a ešte tie tlačenky uuu....
eh, minule prišiel bus na zastávku DPMK smerom na thc. Ujo vodič nám po nastúpení povedal, že musí vybaviť jeden prevoz taže buď vystúpime a počkáme na neho alebo sa s ním prevezieme na Luník IX...? akože.. sranda košická mhdčka, čo už.
peticie sa pisali a pokial viem tak v polke decembra by sa to malo zase menit nie? a tiez som nazoru ze je to hruza a des... ked napr trolej co chodi kazdych 8 minut zrazu nepride 20 minut.... ale saq sranda musi byt, uz mam kvoli tomu tolko neospravedlnenych hodin... (nizeby som nemohla ist z domu skor no aleee...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A co tak spisat peticiu? i ked ta moze prd pomoct. Mozno je to len vec zvyku. ale nejdem tu psat o tom vela. lebo tu situaciu az tak dobre nepoznam. ale nieco podobne bolo aj u nas. aspon si myslim.
Ale zaslúžili by si poriadne nakopať!!
Podľa mňa bolo rozhodnutie zrušiť 27 totálna blbosť.
napriklad trolejbusy su vyriesene teraz celkom dobre, nepaci sa mi akurat to, ze sa na trolejbusovych linkach objavuju autobusy
no a co sa tyka busov, tak opat nieco lepsie, nieco horsie,lepsie to, ze linky si teraz menej konkuruju,no horsie je, ze nechapem vyznam natlacenia novych cestovnych pporiadkov, ked tam dali kolonku pracovne dni skolskeho vyucovania a ta kolonka odchodov je prelepena, naco potom vytlacili take cestovne poriadky, ked nedokazu pokryt cestovny poriadok, chapem ze nemaju soferov, ale potom naco take cestovne poriadky?? tymto uroven MHD vmeste klesa a tiez ten system hlasebnia nasledujucej zastavky je otrasny, hlas - hroza a tiez pred zastavkou naco opat povvie, napr. zastavka Sokolovska, stacilo by ak by oznamilo Sokolovska,