Kožná choroba vitiligo (strata pigmentu), desiatky plastík, vážne autoimúnne ochorenie lupus erythematodes. Všetkým sa prehrýzol. a teraz akútna choroba pľúc, ktorá je dedičná, ktorú si nezavinil sám. Irónia.
A keďže sú vitiligo a lupus neviem čo autoimúnne ochorenia, len ťažko sa dá povedať, že sa tým prehrýzol
A pokiaľ viem ani tieto ochorenia si nezavinil sám.
@tysha to, že všetkým sa prehrýzol som myslel tak, že to prežil. A teraz pri tejto chorobe pľúc sú šance na prežitie mizivé. A zavinil si to sám. milión plastík, vysatie pigmentu... neskutočne oslabilo jeho imunitu. a autoimúnne ochorenie je len lupus erythematodes ostatné nie
@thomasqo neboj nejsi sám ešte sa mu chce podobať Justin Timberlake tancom, ale toho veľmi nemusím... Tiež obdivujem jeho spev a songy, ale za životný štýl má u mňa obrovské mínus...
Je to skvelý spevák a hudobník....perfektne tancuje.O jeho živote veľa neviem..a nedovoľujem si ho súdiť..každý má právo robiť si čo chce..je mi jedno ako vyzerá..proste sa mi páči jeho hudba tanec držím mu palce
jacko ako clovek nestoji za vela ..je to rozpadajuci sa pedak ..ale zase pred jeho hdbou skladam klobuk..neskutocne sa mi pacia jeho songy..mam asi tri alba doma od neho..a nikdy sa mi neopocuvaju..jeho album thriler bol najpredavanejsim na svete a hadam sa este nikomu nepodarilo ho prekonat..to asi hovori za vsetk
krutafunebracka
a co ze ho tak nenavidis??? urobil ti nieco???
no ja si myslim ze Michael je jeden z najuzastnejsich ludi... to co dal svetu je nadherne.... a ze si niekto mysli, ze je pedofil, je kravinaaaa!!! doporucila by som kazdemu kto ho ide odsudzovat popredu aby si precital par clankov na mjjsource.eu alebo inych serioznych strankah... a nie vkuse citat bulvar....
@celebriandal úplne súhlasím. Ani ja tým hovadinám neverím. Už si počula jeho nový album Seven? Je PERFEKTNÝ!!!! Akurát z neho počúvam pieseň Xcape. Normálne sa mi chce vyskočiť zo stoličky a Moonwalkingovať Ešte síce nevyšiel, ale už som to nemohol vydržať "Download" odporúčam!!
Michael Jackson ma uzasne pesnicky, taky ako on sa uz nenarodi. Originalny chytlavy tanec . Aj ked sa o nom vedu vselijake debaty , tak co by ste cakali keby ste vy boli tak slavni ze co by sa viedlo o vas?...a napokon aj tak je umelec a umelci su "divny".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Aj ja mám vitiligo!
óó, nerada by som dopadnúť ako on
a jeho pesničky počúvam ešte stále
A pokiaľ viem ani tieto ochorenia si nezavinil sám.
styl zivota - nepoznam ho neriesim
afery - sux
Odporucam vsetkym pozriet co je pricinou toho preco Michael vyzera tak ako vyzera.
Vitiligo JE autoimúnne ochorenie, kt. si URČITE nezavinil sám a už vôbec nie nejakým ´´vysatím pigmentu´´
A o tom niečo viem
a co ze ho tak nenavidis??? urobil ti nieco???
no ja si myslim ze Michael je jeden z najuzastnejsich ludi... to co dal svetu je nadherne.... a ze si niekto mysli, ze je pedofil, je kravinaaaa!!! doporucila by som kazdemu kto ho ide odsudzovat popredu aby si precital par clankov na mjjsource.eu alebo inych serioznych strankah... a nie vkuse citat bulvar....