Ja ho mam stale rada. Vzdy ked mi je nanic. Pustim si jeho hudbu a je mi lepsie. On bol kral popu a vzdy nim ostane. Taky ako bol on sa nerodia kazdy den. A mozno sa uz nikdy nenarodi niekto ako bol on a mozno sa narodi niekto lepsi ako on. Nikto nevie.
A neverila som ziadnym kecom co o nom pisali. Neverim takym kecom. Ja vzdy hovorievam: '' Najprv musis osobu spoznat a potom mozes o nej hovorit a nieco nanu kydat ak nepoznas tak drz radsej jazyk za zubami''.
jackson ako sa hovori bol kral popu a to myslim teraz uprimne, vypocula som si skoro jeho vsetky cd a to co mal on v sebe to bolo zlato. jeho hlas, to co z neho islo, pri vystupeniach skvele zostavy a vsetko musel mat dokonale spravene aj ked to tocil na 1000 krat, bol jednoducho uzasny..aj ked robil so sebou to co robil a ine veci..atd..ja si ho aj tak vazim a bola ho vazne skoda :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a hneva ma ako vsetci pokrytci na neho nadavali a po smrti ho zas uctievali, pritom keby nezomrel ani si nespomenu
Viete aky je rozdiel medzi Michaelom Jacksonom a the Beatles?
Beatles sa uz rozpadli
a vzdy sa zasmejem na vtipoch ohladom toho zneuzivania deti
Zvlast vo family gay boli dva take dobre ale uz si ich nepamatam
milujem jeho hudbu, jeho tanec, jeho štýl, to, čo dokázal
a ku klebetám, teraz sa všetky rodiny po jeho smrti priznali, že si to len vymysleli, aby z neho vytiahli peniaze
trochu neskoro
.
A neverila som ziadnym kecom co o nom pisali. Neverim takym kecom. Ja vzdy hovorievam: '' Najprv musis osobu spoznat a potom mozes o nej hovorit a nieco nanu kydat ak nepoznas tak drz radsej jazyk za zubami''.