Ahojte, ludia čo máte microdermal...
napíšte mi prosím vaše skúsenosti s ním (aplikácia, hojenie, starostlivosť, či by ste si ho dali znova) a zauíma ma tiež či ostane veľká jazva po odstránení ..diky
kamarat mu nedavno trochu dopomohol pri tom odstranovani..tak tam ma vacsiu chrastu..stale som sa mu za to smiala pride mi to strasne hlupe na chlapovi..ale inak sa o to nejak extra nestaral co viem
Aplikácia úplne ok. Dobrý piercer ti poradí, ktoré miesta sú úplne odveci a ktoré sú ok. Ja som pôvodne chcela surface piercing, ale toto je že vraj lepšia alternatíva.(menej sa pri ňom stáva, že ho telo odmietne).
Hojenie. Mne osobne sa to hojilo veľmi rýchlo. Už ho mám veľmi dlho, ale občas keď ho "zatrhnem" sa stane že sa trochu zapáli. Ale nič strašné. Občas sa mi trošku šúpe pokožka naokolo.
Starostlivosť nijak extrémna. Netreba to nejak špeciálne ošetrovať.
Je to pekné. Páči sa mi. Ale neviem, či by som si ho dala znovu. Predsa len, občas sa to zapaľuje, občas ma to miesto pobolieva. Zatrhneš to sem tam, i keď si na to zvykneš a dávaš si podvedome pozor
Ale tak.. skús, vybrať to môžeš vždy. Tá jazva zas nie je tak strašná. V dobrom štúdiu ti to vyberú bez problémov.
ja mam o tom kdesi blog mam tri dermaly asi 3 roky, s hojenim nebol problem ani s nicim inym, akurat ten na lici mi stale vypadava ta vrchna cast.. a uz ma to nebavi kupovat nove a stale to hladat takze v pondelok si ho idem dat odstranit. uprimne sa neskutocne bojim ale potom ti mozem dat vediet o tej jazve
@trubajerichova jjj mala som surface pod klučnymi kosťami, telo ich omietlo ostali mi dosť viditelne jazvy tak preto sa pýtam či s týmto to nieje rovnaké po odstránení.. :/
diky za koment, myslela som si že hojenie je horšie a že to je náchylnejšie na infekcie
@h8u hej? idem pohladať
držim palce teda! a jj potom napíš jak to prebiehalo a ako to vyzerá
@olii tak mam to za sebou a... prijemne to nebolo no niekde v diskusii som citala ze to netreba vyrezavat len sa to nejako vylupne tak som sa tesila, ale musela ma rezat
ako keby cast koze pri tom narezala, povytiahla, a ono ako som to tam mala dlho, tak to bolo vnutri "obrastene" tym tkanivom uz, tak to mi musela prerezat tiez. dost to krvacalo
akoze nevydrzatelne to nebolo ale slzicku som pustila, kazdopadne to stale bolelo menej ako samotna aplikacia ale tej jazvy sa bojim, povedala ze ostane ako po pirsingu a tie mam aj v nose aj v pere a su dost viditelne na druhej strane nechapem preco po vyberani znamienka kde su 3 stehy nemusi ostat jazva ziadna a tuto hej. takze si to planujem vela kremovat a tak. ale teraz sa dost bojim odlepit ten leukoplast par dni
@olii akoze ale teraz s odstupom par dni mi to nepride vobec nejake hrozne, a hlavne sa to okamzite zahojilo, mam tam teraz len malilinku bodku takze v poho
ale to s tou operaciou neviem, nepocula som zatial nikde ze by sa musel
@h8u to fakt? teraz si ma potešila, tak teda idem do toho , doprajem si k vianociam
ešte jedna vec..som počula že to musí byť prvé dva týždne prelepené, je to pravda? prepáč že sa tolko vypytujem ale musím sa na to pripraviť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Hojenie. Mne osobne sa to hojilo veľmi rýchlo. Už ho mám veľmi dlho, ale občas keď ho "zatrhnem" sa stane že sa trochu zapáli. Ale nič strašné. Občas sa mi trošku šúpe pokožka naokolo.
Starostlivosť nijak extrémna. Netreba to nejak špeciálne ošetrovať.
Je to pekné. Páči sa mi. Ale neviem, či by som si ho dala znovu. Predsa len, občas sa to zapaľuje, občas ma to miesto pobolieva. Zatrhneš to sem tam, i keď si na to zvykneš a dávaš si podvedome pozor
Ale tak.. skús, vybrať to môžeš vždy. Tá jazva zas nie je tak strašná. V dobrom štúdiu ti to vyberú bez problémov.
diky za koment, myslela som si že hojenie je horšie a že to je náchylnejšie na infekcie
@h8u hej? idem pohladať
držim palce teda! a jj potom napíš jak to prebiehalo a ako to vyzerá
ako keby cast koze pri tom narezala, povytiahla, a ono ako som to tam mala dlho, tak to bolo vnutri "obrastene" tym tkanivom uz, tak to mi musela prerezat tiez. dost to krvacalo
akoze nevydrzatelne to nebolo ale slzicku som pustila, kazdopadne to stale bolelo menej ako samotna aplikacia ale tej jazvy sa bojim, povedala ze ostane ako po pirsingu a tie mam aj v nose aj v pere a su dost viditelne na druhej strane nechapem preco po vyberani znamienka kde su 3 stehy nemusi ostat jazva ziadna a tuto hej. takze si to planujem vela kremovat a tak. ale teraz sa dost bojim odlepit ten leukoplast par dni
obrastene tkanivom oh tak tento tvoj koment ma kus od toho odrádza ..ale keď tak dobre to vyzerá :/
to ti ani nejak lokalne neumŕtvili ked to narezala? tak nech sa ti to teda rýchlo zahojí a snad ti tá jazva ostane málo viditeľná
ozaj a nevieš náhodou či sa microdermal musí vybrať keď ide človek na operáciu?
ale to s tou operaciou neviem, nepocula som zatial nikde ze by sa musel
ešte jedna vec..som počula že to musí byť prvé dva týždne prelepené, je to pravda? prepáč že sa tolko vypytujem ale musím sa na to pripraviť